Мениджърът на Арсенал Микел Артета нямаше обяснение за загубата с

...
Мениджърът на Арсенал Микел Артета нямаше обяснение за загубата с
Коментари Харесай

Артета: Добра игра, но лош резултат

Мениджърът на Арсенал Микел Артета нямаше пояснение за загубата с 0:1 от. Той счита, че отборът му е посочил доста добра игра в този мач и не е заслужавал да загуби. Според него главният проблем е, че играчите му не съумяха да осъществят ситуациите, които сътвориха.

" Притеснен съм. Загубихме два мача, само че по друг метод. Да загубим по метода, по който се случи през днешния ден, е мъчно за преглъщане. Всеки, който е гледал мача, ще каже, че Арсенал трябваше да завоюва без проблем... Трудно е да го приемем. Играхме добре, само че резултатът е неприятен. Трябва да бележим голове. Трябва да се научим да оползотворяваме ситуациите си в решаващите моменти, а ние не го вършим. Форстър направи някои невероятни спасявания. Това бяха значими моменти в мача. Но като цяло срещата се движеше единствено в едната посока ", счита Артета.

" По метода, по който контролирахме мача, не мога да си обясня за какво загубихме. При гола не се справихме задоволително добре. Не отправихме задоволително точни удари и крайният резултат не е подобен, какъвто би трябвало да бъде. Допуснахме елементарен гол от статично състояние. Когато си основал толкоз доста положения, би трябвало да вкараш три или четири гола. Играчите са доста смутени и повода е, че не могат да намерят правилните отговори пред наказателното поле на противника. Това е много изнервящо ", призна още испанецът.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР