Мениджърът на Арсенал Микел Артета не скри задоволството си след

...
Мениджърът на Арсенал Микел Артета не скри задоволството си след
Коментари Харесай

Артета: Страхотно представяне, много сме доволни

Мениджърът на Арсенал Микел Артета не скри задоволството си след изразителната победа с 4:1 над Лийдс. Гостите от Лондон демонстрираха отличен футбол и и изцяло заслужиха похвалите от своя ментор.

Страхотно показване от момчетата. Именно те трябваше да изпълнят проекта против тим, против който е неловко да се играе. Имахме три мача в границите на една седмица, доста тежки физически дуели. Много съм удовлетворен.

Имахме избрани планове. Мисля, че играчите схванаха мача доста добре. Бяхме в действителност доста ефикасни и през първата част бяхме доста положителни. Заслужавахме тези три победи и сме доста доволни”, показа Артета след мача.

Относно коронавирус рецесията във Висшата лига той показа: „ Всички в нашия тим са здрави. Винаги следваме напътствията. Сега ни споделиха да играем, и ние играхме. Висшата лига ще направи най-хубавото решение за всички. Искаме да играем при едни и същи правила за всички. Каквото и да решат ще бъде за положителното на шампионата, само че то би трябвало да бъде обяснено”.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР