Мениджърът на Арсенал Арсен Венгер призова за сериозно отношение и

...
Мениджърът на Арсенал Арсен Венгер призова за сериозно отношение и
Коментари Харесай

Свършихме само половината работа, каза Венгер след успеха над ЦСКА

Мениджърът на " Арсенал " Арсен Венгер прикани за съществено отношение и в реванша против ЦСКА (Москва) макар безапелационната победа в първия мач. " Артилеристите " взеха удобна преднина, откакто победиха с 4:1 на " Емиратс ".

" Трябва да бъдем реалисти и да кажем, че ни е нужно мощно показване и в Москва. Ще би трябвало да отидем там и да опитаме да играем по-най-добрия метод и да спечелим още веднъж. Работата е свършена единствено на половина ", сподели французинът.

Венгер изрази задоволството си от темпото, с което неговият тим е играл през първата част. Именно преди почивката бяха вкарани и петте гола в срещата.

За разлика от представянето във Висшата лига, където тимът е шести и редува положителни с неуверени изяви, " Арсенал " е доста постоянен в Лига Европа. Съставът има осем победи от 11 мача, в които вкара 27 гола и получи едвам осем.

" Много е рано да се приказва за край и за продобиване, аз в никакъв случай не съм го правил, не очаквайте и в този момент. Предстои ни тежък мач в Москва, а по-късно вероятно два полуфинални мача ", добави Венгер.

Преди реванша в Москва идващия четвъртък, " Арсенал " приема " Саутхемптън " в неделя, в мач от шампионата.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР