Мениджърът на английския национален отбор Гарет Саутгейт се сети за

...
Мениджърът на английския национален отбор Гарет Саутгейт се сети за
Коментари Харесай

Саутгейт изненадан, че Лазур е затворен

Мениджърът на британския народен тим Гарет Саутгейт се сети за Бургас по време на наложителната конференция за снощната евроквалификация България - Англия. Англичанинът се снима и поговори с известния почитател и ловджия на подписи Кирил Евтимов, като си спомни, че двамата са се виждали преди четири години в Бургас.

През лятото на 2015 година Саутгейт беше в морския град, с цел да следи отбора на " Трите лъва " на Европейското състезание за юноши, което се организира у нас. Там той се среща с Евтимов на мача с Русия, изгубен от младите англичани с 0:1. Бившият народен бранител на Англия попита бургазлията за локалния футбол и за стадион " Лазур ", само че нашенецът призна с тъга, че от известно време оборудването не се употребява. " Ако види " Лазур " на какво наподобява, ще му призлее ", сподели с горест Киро по-късно.

Капитанът на Англия Хари Кейн пък съобщи, че отборът е съсредоточен върху представянето си на терена и не мисли за възможни расистки провокации от трибуните по време на мача. Голмайсторът в настоящия състав на " Трите лъва " призна, че е имало среща, на която са обсъждани възможни разновидности за деяние при провокации, само че се надява, че няма да има проблеми от сходно естество.

“Всички сме разочаровани от загубата в Прага, тъй като този мач не беше характерен за нас. Той сподели, че когато не си съсредоточен, не можеш да имаш положителни резултати. Все отново не би трябвало да се фокусираме толкоз върху загубата в Чехия, а върху идния мач. Все още сме в отлична позиция за класиране, само че би трябвало да създадем по този начин, че нещата да се случат. Трябва да спечелим дуела. Най-важен е мачът, а не какво може да се случи на трибуните. В началото на седмицата имахме среща, за това което можем да създадем, в случай че се случи нещо, само че то може да не се случи и не мислим за това. Концентрирани сме единствено върху нещата на терена”, сподели Кейн.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР