Мениджър на голяма компания за алуминиева, ПВЦ и дървена дограма

...
Мениджър на голяма компания за алуминиева, ПВЦ и дървена дограма
Коментари Харесай

Сериозни предизвикателства и напрегнати моменти в „Шеф под прикритие“

Мениджър на огромна компания за алуминиева, ПВЦ и дървена дограма влиза под прикритие като чиновник в новия епизод на „ Шеф под прикритие “. Този петък от 22:00 ч. по NOVA, напълно дегизираният началник ще надникне в дълбочина в главните проблеми в бизнеса и ще осъзнае, че е значимо опитните чиновници да не бъдат ощетявани за сметка на младите им сътрудници.
 
 Шеф под прикритие

Димитър Апостолов и е управител корпоративни клиенти в Rollplast – компания, която оперира в цяла Европа. Той влиза в предаването, тъй като има вяра, че главният капитал на компанията са хората и с цел да знаеш по какъв начин да развиеш човешкия запас, би трябвало да го опознаеш.
 
 Шеф под прикритие

Мениджърът ще се изправи пред разнообразни провокации в образованието си като нов чиновник. Димитър Апостолов ще осъзнае, че бързината и качеството вървят ръка за ръка и с цел да се оправи с работата, човек би трябвало да показва изключителна точност. Той ще се научи да работи със комплицирани машини и ще прави тежък физически труд. Шефът под прикритие ще срещне съществени усложнения в връзката и образованието с един от чиновниците, само че какви дейности ще предприеме?
 
 Шеф под прикритие
Какви други терзания ще се появят в шефа в процеса на работа? Какво ще провокира сълзи в очите му? Как ще реагират чиновниците, когато схванат, че са работили паралелно до един от мениджърите в компанията, не пропускайте на следващия ден вечер по NOVA. Всичко за „ Шеф под прикритие “ и неговите герои следете на уеб страницата на NOVA, както и на Фейсбук страницата.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР