Мелания Тръмп се срещна с бойци ветерани в ЛондонДокато съпругът

...
Мелания Тръмп се срещна с бойци ветерани в ЛондонДокато съпругът
Коментари Харесай

Мелания Тръмп се срещна с бойци ветерани в Лондон
Докато съпр

Мелания Тръмп се срещна с бойци ветерани в Лондон
Докато брачният партньор ѝ се беше отдал да тласне американо-британските връзки към нови низини, брачната половинка му Мелания Тръмп отдели от времето си по време на четиридневното посещаване на двойката в Британия, с цел да се срещне с ветерани и да прави хартиени цветя с възпитаници, заяви Франс прес.

Първата дама също изигра игра на боулинг на драго сърце, макар че беше на високи токчета.

Мелания се видя с Филип, брачният партньор на премиера Тереза Мей, до момента в който американският президент Доналд Тръмп организира диалози и работен обяд с Мей в Чекърс.

Мелания Тръмп и Филип отидоха в лондонската болница "Челси", в която се лекуват английски ветерани от 17-ти век и в този момент там се намират към 300 някогашни бойци.

Около дузина деца от локално учебно заведение приветстваха Мелания Тръмп и Филип Мей, до момента в който играеха боулинг, размахвайки английски и американски флагове.

Мелания оказа помощ на децата, до момента в който те правеха хартиени макове в памет на паднали бойци от Първата международна война и слушаше, до момента в който дребните задаваха въпросите на пенсионерите.

Събитието продължи към час./АФП
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР