Мелания Тръмп нарича Сторми Даниелс порно проститутка“ в експлозивни нови

...
Мелания Тръмп нарича Сторми Даниелс порно проститутка“ в експлозивни нови
Коментари Харесай

Мелания записана да казва: Сторми Даниелс е порно проститутка


Мелания Тръмп назовава Сторми Даниелс „ порно продажница “ в избухливи нови записи, пуснати от някогашна другарка на първата дама.

Първата дама на Щатите Мелания Тръмп назова Сторми Даниелс “порно продажница ” в фрапантен нов запис, огласен от някогашната й другарка Стефани Уинстън Уолкоф, заяви в. „ Сън “.

В епизод от подкаста на Майкъл Коен „ Mea Culpa “, Волкоф пусна нов запис на диалог сред себе си и първата дама.

В един от записите се чува Мелания да споделя на Уолкоф, че Даниелс прави фотосесия във Vogue, снимана от Ани Лейбовиц.

“Ако търсите, отворете Гугъл и го прочетете. Ани Лейбовиц снима порно продажница, защото тя ще бъде в едно от изданията, септември или октомври ”, се чува да споделя Мелания.

Уолкоф, който работи като неплатен асистент в Източното крило на Белия дом, до момента в който не беше освободена през февруари 2018 година, помоли първата дама да обясни какво има поради под „ порно продажница “.

„ Сторми Даниелс “, споделя Мелания.

В същия клип се чува Уолкоф да споделя на някогашната си другарка “Млъкни, мамка му! ”

„ О, не си го прочела “, продължи 50-годишната първа дама. “Беше през вчерашния ден, когато се появи. За Vogue. Тя ще бъде във Vogue. Ани Лейбовиц я е снимала. ”

Представител на Сторми Даниелс не отговори незабавно на молбата на „ Сън “ за коментар.

Сторми Дениълс е известна от функциите си във „ филми за възрастни “, която съобщи, че е имала връзка с Доналд Тръмп, преди той да стане президент на Щатите. В следствие се разбра, че Майкъл Коен, персоналният юрист на стопанина на Белия дом, е платил на Сторми 130 000 $, с цел да пази в загадка пикантната загадка. 
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР