Междувременно исканията за отстраняване на CBE на г-жа Vennells достигнаха

...
Междувременно исканията за отстраняване на CBE на г-жа Vennells достигнаха
Коментари Харесай

Скандал в пощата: среща на министрите, за да обсъдят скандала с Horizon като един милион подписват петиция за отстраняване на CBE на бившия шеф

Междувременно настояванията за премахване на CBE на госпожа Vennells доближиха нов крайъгълен камък през нощта единствено четири дни след финала епизод от драмата. По това време госпожа Венелс ръководеше организацията и постоянно отхвърляше проблеми със системата.

Има възходящи апели към държавното управление да анулира всички правосъдни преследвания на заместник-началници и заместници пощенски директорки, като някои даже упорстват Пощенската работа да бъде спряна от завеждане на лични правосъдни преследвания.

Лорд Джеймс Арбътнот, някогашен народен представител от торите, който участваше в акция по абсурда, сподели пред Sky News, че „ концепцията, че корпорация, която сама по себе си се проверява от полицията, би трябвало да стартира да преследва хората, е неуместно ".

Изображение: Последният епизод на Mr Bates Vs The Post Office беше излъчен в четвъртък. Снимка: ITV/Shutterstock

Петицията за лишаване на достойнството на госпожа Vennells е адресирана до сър Крис Уормалд, ръководител на комисията по конфискации на кабинет...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР