Междусъседски спор прерасна в нападение и побой. Мъж от пернишкото

...
Междусъседски спор прерасна в нападение и побой. Мъж от пернишкото
Коментари Харесай

Мъж в Пернишко нападна съсед и бременната му приятелка заради кучето им

Междусъседски спор прерасна в нахлуване и побой. Мъж от пернишкото село Кладница е бил удрян с юмруци в наличието на бременната му другарка от човек, който твърди, че има проблем с метода, по който те отглеждат кучето си.

Потърпевшият ни потърси, тъй като се тормози, че експанзията може да ескалира и да се стигне до доста по-сериозен случай. Човекът си е изкарал здравно и е подал сигнал в полицията.

На 10 април Борис Милушев нападнал Божидар Миланов, твърди пострадалия Божидар Миланов.

По думите на потърпевшия – поради лай и миризма от домашния му любим, който му пречел. Нападнал го в тил и почнал да го удря с ръце по главата. Посегнал и на бременната му другарка.

„ Побой е доста мощно казано, че съм нанесъл. Да, аз желаех разпра да диря, само че това е поради засегнатост ”, съобщи в ефира на „ Здравей, България ” посоченият за нападател Борис Милушев. Твърди, че е именуван с грозни и вулгарни думи и не отхвърля, че е нападнал съседа си. Казва обаче, че не било в тил.

Кметът на селото не скри, че от години всички съседи имали проблеми с нападателя. Майката на потърпевшия мъж пък твърди, че Борис Милушев постоянно хвърлял и пиратки. Друга жена описа, че през 2018 година заплашил родителите ѝ, не разрешавал да се паркира пред къщата му.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР