Междурасовите двойки отдавна не са необичайни в нашия все по-космополитен

...
Междурасовите двойки отдавна не са необичайни в нашия все по-космополитен
Коментари Харесай

Бащата е африканец, а майката е виетнамка. Ето как изглежда дъщерята на тази необичайна двойка:

Междурасовите двойки от дълго време не са необикновени в нашия все по-космополитен свят.. И е неоспорим факт, че те имат доста красиви деца!

Днес в svobodnazona.com ще ви разкажем за една забавна двойка, която има доста красива щерка.

Ле Тху Фуонг е момиче от Виетнам, което има много сложен темперамент. Си Джей е радостен човек с положително сърце от Нигерия. Изглежда, че те са напълно разнообразни хора, само че ориста по този начин или другояче ги събрала.

Двойката се срещнала в парка, и двамата се разхождали със своите компании. Младежът превзел момичето с неговия дисциплиниран темперамент, добрина и внимателност, в никакъв случай до момента не е срещала сходни черти.

Ле Тху признава, че не е с елементарен темперамент, тя е доста упорита и капризна и в случай че мисли за нещо, то ще най-после ще го постигн, без значение от всичко. Но Джей съумял да доближи до студеното й сърце. Той показал самообладание и угриженост. „ Той ми сподели какво е да се чувстваш обичана и мечтана жена “, признава момичето.

 красива-дъщеря

Две години откакто се срещнали, двамата се оженили. Сватбата се състояла в Нигерия, а те живеят във Виетнам, в голяма и просторна къща. Скоро в фамилията се родило момиченце. „ Бременността е най-хубавият интервал в живота ми. Превърнах се от желязна дама в чувствена и сантиментална жена “, спомня си Фуонг.

 междурасова-двойка

Дъщерята на Фуонг и Джей е необикновена хубавица, има забавен външен тип и родителите й постоянно чуват доста похвали по неин адрес.

 майка-и-дъщеря

Льо Ту споделя, че са доста щастливо семейство, трябвало да преживеят доста: рецензии и осъждания, само че всичко това единствено сплотило фамилията. Пожелаваме на това прелестно фамилно благополучие и благоденствие!

 баща-и-дъщеря

Източник: svobodnazona.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР