Международното финансово списание Global Finance („Глобал файненс“) обяви УниКредит Булбанк

...
Международното финансово списание Global Finance („Глобал файненс“) обяви УниКредит Булбанк
Коментари Харесай

УниКредит Булбанк е най-добра попечителска банка в България за 2018-а

Международното финансово списание Global Finance („ Глобал файненс “) разгласи УниКредит Булбанк за „ Най-добра попечителска банка в България “ за 2018 година Изданието разгласи УниКредит за най-хубава попечителска банка за 2018 година за Централна и Източна Европа (ЦИЕ). Освен това в още 5 обособени страни като най-хубава попечителска банка в Австрия, България, Чехия, Словения и Сърбия.

„ Тази премия е знак за това, че УниКредит Булбанк остава безапелационен водач в региона на попечителските услуги в България на един мощно конкурентен пазар. Високата експертна оценка, която получаваме към този момент за пета поредна година от списание Global Finance, е доказателство за професионализма, необятната пазарната експертиза и напъните, които екипът ни поставя всекидневно, с цел да отговорим на високите условия на нашите институционални клиенти “, разяснява Антоанета Куртяну, шеф Корпоративно, капиталово и частно банкиране и член на Управителния съвет на УниКредит Булбанк.

“Ние сме извънредно задоволени да получим такова високо самопризнание във връзка с попечителските услуги в една все по-сложна и бързо разрастваща се пазарна среда. Това, че признанието в за целия район на ЦИЕ и толкоз доста разнообразни страни е изрично доказателство за нашите качества за даване на потребителско обслужване с непроменяемо високо качество, пригодено към всеки характерен пазар и район “, разяснява и Андреа Диаманти, шеф на Корпоративно и капиталово банкиране и частно банкиране на УниКредит за ЦИЕ.

Наградата се връчва на база на пазарно изследване, информация, получена от експертни източници и информация, предоставена от самите банки.

Обективните критерии, които се правят оценка при избора на най-хубави банки, са: потребителски взаимоотношения, качество на обслужването, конкурентно ценообразуване, безпроблемно култивиране на необикновени поръчки, софтуерни платформи, пост сетълмънт интервенции, проекти за бизнес непрекъсваемост и познаване на локалните регулации и практики. Информация за тези услуги беше получена от консуматори, които ги употребяват.

Представянето на банките беше оценено за интервала от 1 януари 2017 година до 31 декември 2017 година

УниKредит Булбанк резервира водещата си позиция в предлагането на попечителски услуги в България. Банката обслужва необятен набор от институционални клиенти - банки, капиталови медиатори, договорни фондове, пенсионни фондове, световни попечители и други, като предлага цялостния набор от попечителски услуги за всеки вид клиент. Активите, съхранявани под настойничество от УниКредит Булбанк нарастват стабилно през последните няколко години, като единствено за последната бележат растеж от съвсем 12 на 100.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР