Международно отличената компания за онлайн залози Betano с гордост обяви

...
Международно отличената компания за онлайн залози Betano с гордост обяви
Коментари Харесай

Европейската ни шампионка Екатерина Стратиева получи подкрепата на Betano за Рали България 2023


Международно отличената компания за онлайн залози Betano с горделивост разгласи своята поддръжка за екипажа на Екатерина Стратиева и Георги Аврамов на тазгодишното издание на рали “България ”, което е и кръг от Източноевропейския рали шампионат. Това съдействие е още една стъпка обвързвана с ангажираността на компанията за поддръжка на българския спорт.

„ Автомобилният спорт е извънредно безценен и партньорството с одобрена и влиятелна компания като Betano е основно за развиването му. Щастлива съм, че получихме тази поддръжка, идваща в най-необходимия за нас миг и сме признателни за опцията да се борим за призовите места. ” съобщи трикратната европейска шампионка по автомобилизъм Екатерина Стратиева на конференция в Националния стадион „ Васил Левски “. Тя бе безапелационна, че е стимулирана да реализира победа в своя клас на най-авторитетното автомобилно съревнование в България, което тази година ще се организира от 1-ви до 3-ти септември във Велико Търново.

Регионалният шеф на Betano за България Цветин Йорданов съобщи, че вижда дълготраен план в съдействието на компанията с Екатерина Стратиева. Betano се нарежда измежду водачите в гейминг промишлеността освен в България и прилежащи страни, само че и в целия свят. Осъзнаваме значимостта на поддръжката за развиването на спорта и сме радостни да отбележим следващото партньорство с един същински експерт, този път в автомобилния спорт. Пожелаваме и почтено показване и още мотиви за горделивост “, уточни Йорданов. „ Подкрепата за българския спорт е част от нашата обществена отговорност “, акцентира Цветин Йорданов.

По време на събитието Екатерина Стратиева, нейният навигатор Георги Аврамов, както и екипът на Betano показаха автомобила, с който екипажът ще взе участие на рали „ България “ 2023. „ Уверена съм, че екипът ни е извънредно квалифициран и мощно стимулиран за победа. Вярваме, че новата визия на автомобила ни, която създадохме взаимно с Betano ще ни отличи и ще ни донесе шанс. Пожелавам си единствено здраве и да зарадваме българите с една хубава родна поддръжка в полите на остарялата ни столица “, сподели още Стратиева. Тя и навигаторът й Георги Аврамов показаха удовлетворението си от избора на трасето за тазгодишното издание на рали „ България “, което ще се организира в област Велико Търново.

—------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Повече за Kaizen Gaming | BETANO

Kaizen Gaming, компанията майка на BETANO, е една от най-бързо разрастващите се интернационалните GameTech компании. С фокус върху технологиите и хората, ние се стремим непрестанно да подобряваме нашите артикули и услуги, с цел да предложим пълноценно и надеждно онлайн преживяване на нашите клиенти по целия свят. С екип от над 2000 експерти, предоставяме премиум свят за
залози в 11 страни и управляваме марката Stoiximan в Гърция и Кипър.

Kaizen Gaming е притежател на голям брой интернационалните оценки в промишлеността. Като приет водач на световния пазар за спортни
залагания и казино игри, през 2022 компанията получи 4 влиятелни награди от EGR, в това число “Мобилен оператор на годината ” „ Оператор на годината “, „ Най-добър оператор за футболни залози на годината “ и „ Оператор на годината за Обслужване на клиенти “ ”.

Повече информация можете да намерите на нашия уебсайт - Kaizen Gaming.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР