Международната транспортна и логистична компания Gebrüder Weiss приключи финансовата 2017

...
Международната транспортна и логистична компания Gebrüder Weiss приключи финансовата 2017
Коментари Харесай

През 2017 г. Gebrüder Weiss засилва международната мрежа през 2017 г.


Международната транспортна и логистична компания Gebrüder Weiss завърши финансовата 2017 година с нарастване на оборота от към 14%. Така чистият краткотраен оборот възлиза на към 1,55 милиарда евро, по отношение на предходната година, когато оборотът бе 1,36 милиарда евро. Решаващи за позитивния баланс бяха районното разширение в Европа, Азия и Северна Америка, както и най-новото придобиване на компанията DTC в Южна Германия. Gebrüder Weiss влага общо към 65 млн. евро в разширението на мрежата си и по този начин удвои размера на вложенията по отношение на предходната година (2016 година те възлизаха на 32,7 млн. евро).

„ С реформаторски вложения в центрове, инфраструктура и личен състав, 2017 година беше отлична година за Gebrüder Weiss ”, обобщава постигнатото изпълнителният шеф на Gebrüder Weiss, Волфганг Нийснер. „ Искаме да осигурим идентични стандарти за качество в логистиката на нашите клиенти по целия свят. И се доближихме доста до това условие. Отличен резултат доближиха най-много секторите ни Сухопътен превоз и Логистични решения, в конкурентна среда успяхме да увеличим оборота с 15,6% на 1.041,3 млн. евро. ”

Делът на личния капитал още един път бе повишен и в този момент е 59%, което демонстрира високата финансова непоклатимост на компанията. Броят на чиновниците се е нараснал с 4,7% за година, понастоящем възлиза на 6 724 чиновници на цялостно работно време.

Още информация можете да намерите на iNews.bg

 

 

 
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР