Международната компания със седалище в Ню Йорк, позиционирана на пазара

...
Международната компания със седалище в Ню Йорк, позиционирана на пазара
Коментари Харесай

Американската EXL търси новите си попълнения в София

Международната компания със седалище в Ню Йорк, позиционирана на пазара на аутсорсинг услуги с офиси по целия свят EXL, бе част от най-големия кариерен конгрес в България „ София: Кариера и живот – за какво в България? “, където потърси своите нови попълнения.

Компанията е водач в региона на разбора на данни, както и в цифровите интервенции и крайни решения за клиенти, ориентирани от една страна към възстановяване на бизнес резултатите и на финансовите им индикатори, само че също по този начин и към усилване на икономическия им напредък.

С над 48 000 хиляди чиновници по земното кълбо, EXL има над 23 години опит в даването на извънредно необятна гама от услуги за клиенти, като е показана в Европа с близо 800 чиновници, ситуирани в офисите в България (София), Румъния, Чехия и Англия.

В работата си компанията употребява над 15 европейски езика, предоставяйки главно финансово-счетоводни услуги на клиенти от Европа и Съединени американски щати, в ролята си на еластичен стратегически сътрудник.

Клиентите на компанията са крупни компании главно от сферата на производството, търговията и застрахователните услуги. Стремежът ѝ е освен да подсигурява качествени финансово-счетоводни услуги към тях, само че и да предлага решения за възстановяване на успеваемостта на процесите, действителни благоприятни условия за автоматизация и цифровизация на другите посоки в бизнеса.

EXL има над 13 години опит с офиса си в София, като дава счетоводни услуги за клиенти в Европа и Америка, обхващайки цялостната гама от процеси, принадлежащи към това. Служителите им работят по съответните процеси, за съответен клиент, разпределени по екипи, като осчетоводяват първична и вторична счетоводна информация, сформират нужните регулярни финансови и статистически доклади, сформират и подават данъчни заявления, съгласно водената отчетност и в синхрон с условията на Международните счетоводни стандарти (IFRS) и US GAAP.

Компанията работи с екипи от счетоводители – от начинаещи до извънредно опитни хора, където отговорностите са ясно дефинирани и дилемите са разпределени по този начин, че да подсигуряват навременно и качествено обезпечаване на работния ангажимент. Основните посоки, в които работят чиновниците на компанията, са сложни интервенции, свързани с направленията „ Вземания от Клиенти “, „ Задължения към Доставчици “ и „ Финансово счетоводство “. По този метод могат да дават и подсигуряват пълноценно и всеобхватно счетоводно обслужване на клиентите си.

Това също по този начин дава опция, базирайки се на насъбрания опит, да се наемат чиновници с най-малък опит в региона, с цел да се изградят от тях във времето фрагменти с отличен и многопластов опит. В тази връзка компанията е насочена към приобщаване към екипите на теоретично и/или на практика готови претенденти, които получават опция да бъдат подготвени на съответните счетоводни процеси и съответни условия, тъй че да придобият умения, които вършат допустима ефикасната им работа. Те получават освен образование и поддръжка, когато стават част от компанията, само че също по този начин имат непрекъснат достъп до база данни с обучителни интерактивни материални, тренинги, водени от експерти, спомагателни курсове за възстановяване на съответни професионални, езикови и други умения.

Изключителният блян на EXL е да обезпечава опция на всички чиновници да реализират баланс сред работа и персонален живот, като дружно с това получават положително заплащане и голям брой атрактивни спомагателни придобивки, като да вземем за пример спомагателни здравни застраховки, спомагателни отпуски над условията на Кодекса на труда и така нататък

В EXL София взаимно работят хора от голям брой националности, с разнообразна обществена и културна ориентировка, тъй като компанията приветства разликите като основа за реализиране на повсеместен баланс в построяването на хармонична среда.

Компанията е отдадена на устрема към възстановяване на средата в локалната общественост, като поддържа просветителни и обществени дела и работи взаимно с организации от друг вид, главно в съдействие с локални университети в България.

Компанията приветства всички начинаещи и потвърдени експерти, които имат мотивация и нужда да разширят кръга на познанията си, както и упоритостта да работят по качествено нов метод с достъп до разнороден програмен продукт и платформи, да се причислят към екипа.

Economic.bg бe съорганизатор на форума „ Кариера и живот – за какво в България? “.
Източник: economic.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР