Международната кариерна платформа Kaderabotim.bg обяви резултатите от своята годишна класация

...
Международната кариерна платформа Kaderabotim.bg обяви резултатите от своята годишна класация
Коментари Харесай

Най-добрите работодатели у нас според мнението на служителите

Международната кариерна платформа Kaderabotim.bg разгласи резултатите от своята годишна ранглиста ТОП работодатели за 2023 година, отдадена на най-хубавите работодатели у нас. Инициативата има за цел да послужи като самостоятелен инструмент за действителна оценка на напъните, които фирмите влагат в по-добри условия за работа и в построяването на своя имидж като работодатели.

Тя се изготвя въз основата на действителна оценка от чиновниците по индикатори като обща оценка (рейтинг), благоприятни условия за развиване, заплащане, баланс сред работно и персонално време, мениджмънт, фирмена просвета и полезности. Допитването обгръща интервала 16 ноември 2022 година – 15 ноември 2023 година и всеки шеф в него взе участие с най-малко 30 отзива от чиновници през настоящата година. Компанията, която оглави класацията на най-хубавите български работодатели през тази година, е Bosch България.

Класациятае инструмент, който оказва помощ както на чиновниците да създадат информация кои са най-високо оценените компании от хората с опит в тях, по този начин и на самите компании за успеваемостта на дейностите им през миналата година. Всички дейности на HR екипите могат да бъдат регистрирани през погледа на самите чиновници, а високата оценка значи, че вървят в вярна посока. ТОП работодатели за 2023 година на Kaderabotim.bg се базира на мнението на чиновниците и дава оценка на работодателската марка (Employer Branding) посредством тяхното мнение и мнения, трупани в границите на 1 година.
Bosch България JYSK България Luxoft България TBI Bank Decathlon България ПБ Лични финанси eMAG Bulgaria Accenture Bulgaria Ubisoft Bulgaria Procter & Gamble
Източник: novinionline.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР