Международната футболна федерация (ФИФА) отхвърли жалбата на бившия президент на

...
Международната футболна федерация (ФИФА) отхвърли жалбата на бившия президент на
Коментари Харесай

ФИФА отхвърли жалбата на Рубиалес срещу 3-годишното наказание

Международната футболна федерация (ФИФА) отхвърли жалбата на някогашния президент на испанската футболна федерация Луис Рубиалес против решението му да бъде неразрешено присъединяване във всевъзможни футболни действия за период от три години, оповестиха от централата.

ФИФА реши, че Рубиалес е нарушил правилата на дисциплинарния кодекс на организацията. Той може да изиска да получи претекстовете за решението в границите на 10 дни. Освен това отхвърлянето на жалбата може да бъде обжалвано пред Спортния трибунал (КАС) в Лозана, предава Българска телеграфна агенция.

На 20 август предходната година националният тим на Испания по футбол за дами победи Англия с 1:0 на финала и стана за първи път в историята си международен първенец. На церемонията по награждаването Луис Руабилес връчи златния орден на Джени Ермосо и я целуна по устните.

На 26 август Дисциплинарният комитет на ФИФА взе решение да го в профил краткотрайно от длъжността президент. На 10 септември испанецът заяви, че е подал оставка от президентския пост на федерацията. Пет дни по-късно той бе разпитан по дело за полова експанзия в качеството си на обвинен. Съдията издаде възбрана за Рубиалес да се доближава на по-малко от 200 метра от Ермосо.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР