МЕЖДУНАРОДНА КОСМИЧЕСКА СТАНЦИЯ. Звездобройци, астролози и австралопитеци от Меркурий се

...
МЕЖДУНАРОДНА КОСМИЧЕСКА СТАНЦИЯ. Звездобройци, астролози и австралопитеци от Меркурий се
Коментари Харесай

Астролози от Меркурий се оплакаха, че Алена не си върши работата

МЕЖДУНАРОДНА КОСМИЧЕСКА СТАНЦИЯ.
Звездобройци, астролози и австралопитеци от Меркурий се оплакаха, че Алена не си гледа работата. 
Меркуриевите хороскопаджии са скандализирани от небрежното отношение на българската им колежка Алена към астрологическите си отговорности. 
" Тая Алена напълно през куп за грош взе да я кара - съобщи меркурианец, позеленял от възмущение. - То бива, бива безхаберие, но Алфа Кентавър за мезе не трябва! Алена мина всевъзможни етични граници на галактическата безнаказаност. Вместо да си гледа звездите и планетите, тя се е хванала денонощно да лъска ореола на Бойко Борисов, дори особено е излязла в отпуск, с цел да му се посвети напълно. Опитва се да му създаде " пръстен-аура " като на Сатурн. Скандално е! През това време нашият роден Меркурий непрестанно влиза в колатерални орбити, които ни пречат да си вършим работата, а в Слънчевата система стават ужасни тапи. Заради нея цялостен един основен котангенс на галактиката стои блокиран от седмица. Тъкмо го разчистихме, тя още веднъж го задръсти с неприятна тригонометрия. Не може по този начин да се работи, астрологията е точна просвета! ", възмути се за прощален път зеленият меркурианец. 
Алена одобри чуждопланетното обвиняване невъзмутимо и сподели, че даже да има леки пропуски в астрологореята си, белким на други планети няма такива опущения? Например на Юпитер...
Меркурианецът побърза да я прекъсне с римска сентенция: " Което е разрешено на Юпитер, не е разрешено на вола " - само че към този момент не изглеждаше толкоз уверен в правотата си. 
Алена се отбрани и по другото обвиняване:
" На кого лъскам и на кого не лъскам ореола, си е моя работа. Всеки си урежда битовите въпроси, както откри за добре, а ти не си бъркай зеления нос, където не ти е работа, дребна грешчице на Слънчевата система! "
И Алена захвана още веднъж ореола на Бойко, пробвайки се да му придаде форма на кръгъл суджук без начало и край. 
 store.bg - Алената писмен знак - Натаниъл Хоторн - </div>

</article>
<style>
.youtube{
  width:100%;height:500px;
}
@media only screen and (max-width: 600px) {
.youtube {
    height:250px;
  }
}
</style>
<div style=Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР