Между Скорпион и Козирог се намира Стрелец, деветият зодиакален знак.

...
Между Скорпион и Козирог се намира Стрелец, деветият зодиакален знак.
Коментари Харесай

Любопитни факти за зодия Стрелец

Между Скорпион и Козирог се намира Стрелец, деветият зодиакален знак. Той обгръща интервала сред 22 ноември и 21 декември.

Кентавър, държащ лък и стрела, символизира зодия Стрелец. Но единствено лък и стрела също са знак на този зодиакален знак.

Зодиакалният знак се ръководи от Юпитер, който обезпечава оптимистичната сила на Стрелците. 

Ако мислите, че знаете всичко за зодия Стрелец, помислете още веднъж. Ето някои обстоятелства за Стрелеците, които може би не знаете:

С какво са известни Стрелците?

Забавни и спонтанни- по този начин множеството хора разказват Стрелците. Те комбинират пристрастеност и любознание, което ги прави отлични авантюристи.

Те обичат да пробват нови неща, това им носи същинско наслаждение. 

Да бъдеш към Стрелец нормално е удоволствие- те знаят по какъв начин да поддържат диалог, защото са доста любознателни и имат обширни знания по разнообразни тематики. Най-хубавото е, че постоянно можете да научите нещо ново от диалога си със Стрелец.

Не можете да задържите Стрелец прекомерно дълго. Те имат толкоз разнородни ползи, че идващият път, когато се срещнете, евентуално ще се вълнуват от нещо напълно друго.

Хората, родени в Стрелец, също са лоялни и състрадателни. Тези качества ги вършат страхотни другари.

Пет забавни обстоятелството за зодия Стрелец:

1. Стрелецът е изменчивият огнен знак, който приключва сезона. Това значи, че те са гъвкави и могат да се приспособяват към измененията.

2. Sagittarius е латинска дума, която безусловно се превежда като " стрелец ".

3. Кентавърът, който държи лъка и стрелата в признака на Стрелец, се назовава Хирон.

4. Съзвездието Стрелец се вижда в северното полукълбо през лятото и в южното полукълбо през зимата.

5. Съзвездието Стрелец маркира посоката на центъра на Млечния път. 

Какви са слабостите на Стрелеца?

 2379565

 

Любовта на Стрелците към приключенията е една от техните недостатъци. Те са непостоянни и им писва много бързо. 

Ако в миналото имате потребност някой да ви каже истината, разчитайте на Стрелеца в живота си. Те са доста директни, което от време на време ги кара да наподобяват груби.

Стрелецът чете и изследва доста. Разговорите с тях нормално са вълнуващи, само че се " гмуркат " от една забавна тематика в друга. За страдание, големите им знания могат да имат противоположен резултат, защото може да наподобяват лицемерни, когато приказват с другите.

Кой е най-хубавият сътрудник за ?

Излизането със Стрелец значи доста вълнение; те се схващат добре с сътрудници, които споделят тяхното любознание и потребност от завършения.

Овенът е отличен сътрудник за Стрелец. И двамата са огнени зодии, което основава огнена романтика.
Овенът може да дава отговор на желанието за непрекъснато неспокойствие, от което Стрелецът се нуждае, с цел да се усеща добре.

Може да са в противоположните краища на зодиака, само че Стрелец и Близнаци се допълват взаимно. За страдание, разликите, които ги вършат толкоз вълнуваща двойка, могат да ги разделят.

Лъв и Стрелец също си подхождат добре. Лъвът оказва помощ за закотвянето на Стрелеца.

Бързо ли се влюбва Стрелецът?

Не е елементарно да " вържеш " Стрелец. Те обичат живота и цялото неспокойствие, което носи, тъй че желаят да му се любуват. Това надлежно значи, че не са от най-влюбчивите зодии, само че пък когато Стрелецът обикне, той обича същински. 

Ако обаче обичате да се забавлявате, ще ви хареса да сте със Стрелец.

Известни Стрелци:

1. Роден на 30 ноември, Уинстън Чърчил е зодия Стрелец. Той бил английски министър-председател и е играл основна роля по време на Втората международна война. 

2. Родената в Тринидад и Тобаго рапърка Ники Минаж, която си завоюва купата Кралица на рапа, също е Стрелец, родена на 8 декември.

3. Талантлива актриса, певица и танцьорка Бритни Спиърс също е представител на зодия Стрелец. Тя е родена на 2 декември.

4. Многократно награждаваният артист и продуцент Брад Пит е зодия Стрелец. Роден е на 18 декември. 

5. Емблематичните осъществявания онлайн на Тина Търнър я отличават от другите актьори. Тя е зодия Стрелец, родена на 26 ноември.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР