Между някои партньори съществува невероятно привличане, истинска любов, подкрепа, химия

...
Между някои партньори съществува невероятно привличане, истинска любов, подкрепа, химия
Коментари Харесай

3 двойки зодии, между които има невероятна химия

Между някои сътрудници съществува необикновено привличане, същинска обич, поддръжка, химия и те в действителност са един за различен. Ето няколко зодии, които основават буйни и мощни връзки: 

Овен и Водолей

Като всички въздушни знаци Водолеят обича да опитва нови неща и да бъде иноватор. Овните намират това за доста очарователно, защото самите те са предприемчиви, търсят остри чувства и обичат да опитват.

Те прекарват отлично времето си дружно, усещат адреналина в кръвта, пътешестват, тестват странни лакомства, спортуват и се съревновават. За Водолея е отлично да види, че на Овните им е все едно какво мислят другите.

Те са и самостоятелни, което също се харесва на Водолеите. И двамата ггерои имат нуждат от персонално пространство и от живот надалеч от другите.

Телец и Рак

Телците са ного умни и грижовни, те не обичат да предизвикват болежка на другите. Те виждат какъв брой благи, чувствителни и необсебващи са Раците и не одобряват това като даденост, както вършат доста други хора.

Те харесват това, че Раците постоянно ги поддържат, обръщат им внимание и са неотделими от тях. Раците пък са щастливи, че най-накрая са намерили някого, който е постоянен, не си играе с възприятията им и не им предизвиква щета.

И двете зодии се отнасят към връзките доста съществено. Раците се доверяват на Телците, които стоят устойчиво на краката си и им оказват помощ. Те могат да бъдат самите себе си с тези хора.

Везни и Риби

Те си наподобяват един с различен, тъй като чакат същинска, чиста, дълга и мощна обич. Учат се един от различен – по какъв начин първо да обичаш себе си, а след това да обичаш другия човек. Те си оказват помощ един на различен да научават нови неща и да се оправят с компликациите.

Везните и Рибите схващат потребността си един от различен и не се опасяват да се трансформират, с цел да запазят връзките си. Рибите имат вяра на Везните. Рибите са най-верните почитатели на Везните и ги поддържат във всяко начинание.

Рибите са водна зодия, уязвими и прочувствени са, мъчно е да открият сърцето си и да се доверят на някого. Везните схващат това, те са търпеливи и понасят всички настроения на Рибите, които постоянно се трансформират. Везните се приспособяват без проблем към настроението на Рибите и ги приемт такива, каквито са.

Източник: svobodnazona.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР