Между делничните дни, прекарани пред лаптопа, улисани в работа, а

...
Между делничните дни, прекарани пред лаптопа, улисани в работа, а
Коментари Харесай

Как да върнем блясъка на кожата си?

Между делничните дни, прекарани пред преносимия компютър, улисани в работа, а по-късно разпускащи пред екрана на телефона си, и уикенда, през който търсим бягство в планината или се отдаваме на мудни разходки из града, мъчно се оправяме с хранителния режим и тренировките. А какво остава за или за грижата за кожата! Пренебрегваме от време на време даже почистването на лицето си вечер и забравяме UV лъчите, които даже и през зимата са нездравословни в композиция с всички останали външни агресори, на които кожата ни всекидневно е подложена. С всяка минала година обаче забележимите следи от всичко това стават все по-изразени, изключително откакто преминем 30-те. Не че не си ги харесваме, само че някак би трябвало и да ги обгрижваме, си също.

Статистиката демонстрира, че 92% от популацията на земята живее в прекалено нечиста среда, а това води до свръхпроизводство на свободни радикали, в резултат на което се стига до по този начин наречения оксидативен стрес. Той пък води до поява на бръчки, фини линии, бледен загар и интензивен развой на стареене. И макар че оксидативният стрес не може да бъде избегнат изцяло, можем да го овладеем. Как да се случи това?



С помощта на антиоксиданти, които могат да бъдат одобрявани с храната и най-много с артикули, богати на витамини Е и С – месо, риба, семена, масла, киви, ягоди, и други А някои от тях могат да се ползват и външно за поддържане на кожата. Със сигурност обаче открихме още едно решение в лицето на експертната грижа в новата серия на Avene – A-Oxytive . Уникалната композиция от дейни съставки оказва помощ на кожата ни да се пребори с оксидативния стрес, с цел да си върне блясъка и сияйността. Действието на продуктите се дължи на защитния антиоксидантен комплекс от провитамини Е и С , които имат обновяващ резултат и пазят кожата ни през целия ден. А най-хубавото е, че серията е подобаваща и за по-чувствителен вид кожа. Няма по какъв начин да пропуснем и успокояващите и омекотяващи свойства на термалната вода Avene в продуктите.

Първата стъпка е с немазен свършек, който тонизира кожата. След това може да бъде нанесен изглаждащият аква-крем, който изравнява тена и дава спомагателна хидратация. Нощният крем с пилинг резултат пък регенерира и детоксикира кожата, с цел да се разсънваме със пресен тип, до момента в който специфичният артикул за околоочния силует се грижи за най-фината зона, която и най-често издава следите на отмалялост и стареене. С A-Oxytive ще понижим напрежението в всекидневието си (или най-малко този, който е нездравословен за кожата ни), с цел да прекосяваме по-уверени и красиви и през делничните дни, и през уикендите, и през тези 30, на които все по-пълноценно се любуваме.

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР