Между 5000 и 10 000 британци може би са вече

...
Между 5000 и 10 000 британци може би са вече
Коментари Харесай

10 000 британци вече са заразени с коронавирус?

Между 5000 и 10 000 британци може би са към този момент инфектирани с ковид. Това изявление на основния консултант на английското държавно управление е основна тематика на London Evening Standard. Засега публично оповестените случаи на инфектирани са 590, само че към този момент на всички е ясно, че това число ще се промени бързо.

Трябва да се има поради, че записаните нови случаи на всички места най-вероятно са хора, заболели от дни и даже по-дълго, т.е. това са нови случаи единствено за формалната статистика, а не при действителното състояние и резултатът от суровите ограничения ще бъде публично явен чак след дни и даже седмици, въпреки че ограниченията ще работят, написа " Новини Лондон ".

" Това е най-тежката здравна рецесия от десетилетия. Трябва да съм явен пред английското общество – доста фамилии ще изгубят прибързано свои близки хора ", сподели английският министър председател Борис Джонсън на конференцията. Междувременно държавното управление на Англия промени своя проект за битка с вируса, като той към този момент не планува прекъсването, а забавянето на разпространяването му, като това решение идва малко след среща на спешния щаб на страната, управлявана от премиера. На тази среща държавното управление насочи нови рекомендации към хората, посредством които те да се предпазят от болестта и да забавят " пика " на епидемията до май или юни 2020 година и по този начин да се понижи натискът върху здравната система.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР