Междинните избори в Съединените щати няма да подобрят лошите отношения

...
Междинните избори в Съединените щати няма да подобрят лошите отношения
Коментари Харесай

Кремъл не очаква подобряване на отношенията с Вашингтон

Междинните избори в Съединените щати няма да подобрят неприятните връзки сред Москва и Вашингтон. Това съобщи представителят на Кремъл Дмитрий Песков, представен от " Ройтерс ".

Той отхвърли обвиняванията за съветска интервенция във вота в Съединени американски щати.

Песков уточни и че е прекомерно рано да се приказва за разговор с Вашингтон за удължение на Договора за ограничения за в допълнение редуциране и ограничение на стратегическите нападателни оръжия (Нов СТАРТ).

В понеделник прессекретарят на Белия дом Карин Жан-Пиер обвини Русия, че се стреми да се намеси в междинните избори, потвърждавайки, че Белият дом работи за откриване и противопоставяне на " зловреденото въздействие на Русия ".

Впоследствие ръководителят на комисията по външни работи на Руския съвет на федерацията Константин Косачев съобщи, че би било необичайно да се преструва, че Русия не наблюдава изборите, само че посочи, че страната не се намесва в тях.

Той също съобщи, че дори Републиканската партия да получи мнозинството в Камарата на представителите на Съединени американски щати, очакването на някаква радикална смяна в политиката на Вашингтон по отношение на украинската рецесия " би било извънредно нереалистично ".
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР