Меглена Плугчиева, която бе номинирана за отговорник за еврофондовете и

...
Меглена Плугчиева, която бе номинирана за отговорник за еврофондовете и
Коментари Харесай

Плугчиева: Ако Борисов ми се беше обадил, нямаше да приема да се включа в проектокабинета „Габровски“

Меглена Плугчиева, която бе номинирана за отговорник за еврофондовете и министър на околната среда и водите, съобщи в коридорите на Народното събрание, че е нямало да се съгласи да се включи в състава на проектокабинета „ Габровски “, в случай че ѝ се бе обадил водачът на ГЕРБ Бойко Борисов.

„ Ако не беше професорът, нямаше да приема. Не за всеки залагам името си “, добави тя.

Плугчиева похвали проф. Николай Габровски за напъните, които е положил. „ Истински национализъм. Достойна позиция, че в този сериозен за България миг той поема такава огромна отговорност да помогне за спасяването на страната. Като дипломат в чужбина, желая да кажа, че изглеждаме извън доста по-ужасно, в сравнение с когато сте вътре. Този човек събра тим от специалисти, възрожденци, запалянковци, днешни опълченци, които желаеха да оказват помощ за спасяването на България. Аз заставам с името и резултатите си и се гордея с това, че съм работила и с Българска социалистическа партия, и болея ужасно доста за всичко, което се случва в Българска социалистическа партия. Работила съм и с Национална движение „Симеон Втори", ГЕРБ и Движение за права и свободи. Смятам това за преимущество, а не за проблем. Желая на тези млади момчета и девойки да се научат, че са нужни разговор, действителни дейности и резултати за страната. Към триумфа не води асансьор, води стълбата. Това значи старания “, разяснява още Меглена Плугчиева.

Тя прикани депутатите да не смъкват институция като Народното събрание на махленско равнище. „ Навън звучат единствено неприятни вести, че има непрекъснати избори и война сред партиите, че икономическата обстановка се утежнява, че непознати вложители не поглеждат към България. Не стоим добре. Цялата тематика със Северна Македония ни донесе голяма вреда. Отвън се вижда по какъв начин сме се вторачили в себе си и не се съобразяваме, че светът върви и няма да ни чака нас “, разяснява още Плугчиева.
Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР