Мегазвездата Лионел Меси е прекратил договорите си с Барселона за

...
Мегазвездата Лионел Меси е прекратил договорите си с Барселона за
Коментари Харесай

Меси иска да напусне "Барса" и прекрати преговорите

Мегазвездата Лионел Меси е прекратил договорите си с " Барселона " за нов контракт и желае да напусне каталунския клуб през 2021, когато изтича актуалният. Това заяви радио Cadena SER, чиито информации от " кухнята " на " Барса " нормално излизат правилни.

Според радиото 33-годишният аржентинец е съобщил на най-близките си хора в съблекалнята на тима, че не желае да става проблем за клуба. Отбелязва се, че Меси е изтощен от постянното приключване на информации за вътрешните дела в " Барселона ", а също и че непрестанно го принуждават за взима решения, към които самият той няма никакво отношение. И още - шесткратният притежател на " Златната топка " не е удовлетворен и от това, че " Барса " към този момент дълго време не може да построи един печеливш план.

По-рано този месец медиите в Испания оповестиха, че Меси ще договаря да продължи контракта си с още една година с алтернатива за прибавяне и на още една. Сегашният му договор изтича идващото лято.

Меси дебютира за първия тим на " Барса " през 2004 година и има 10 трофеи и 6 купи на Испания, а също по този начин и завоюва 4 пъти Шампионската лига. 
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР