Меган Маркъл изнесе емоционална реч пред персонала, докато се подготвяше

...
Меган Маркъл изнесе емоционална реч пред персонала, докато се подготвяше
Коментари Харесай

Разплаканите седем думи на Меган Маркъл, когато напусна кралското семейство завинаги

Меган Маркъл изнесе прочувствена тирада пред личния състав, до момента в който се приготвяше да се върне в Канада след последния си кралски ангажимент.

Херцогинята на Съсекс прегърна помощниците си и съгласно известията беше разплакана през последните си часове в Обединеното кралство, след бомбеното решение на нея и принц Хари да се отдръпват като старши членове на кралското семейство през януари 2020 година

Омид Скоби беше един от редицата публицисти, поканени на последния ангажимент на Меган, който беше персонална среща с учени от Асоциацията на университетите на Британската общественост.

Г-н Скоби по-късно написа в книгата „ Намиране на независимост “, която е съавтор с Каролин Дюранд, за това по какъв начин Меган също употребява тази среща, с цел да се сбогува с екипа си в Бъкингамския замък. И той разкри, че Меган го е прегърнала, преди да направи разплакано самопризнание.

Г-н Скоби написа: „ Служителите, които бяха с двойката от първия ден, скърбяха за края на това, което трябваше да бъде щастлива история: два...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР