Меган Маркъл и принц Хари посрещнаха втората си рожба! Меган

...
Меган Маркъл и принц Хари посрещнаха втората си рожба! Меган
Коментари Харесай

Меган и Хари разкриха какво означава името на бебето им

Меган Маркъл и принц Хари посрещнаха втората си рожба! Меган е родила в петък в 11,40 ч в Санта Барбара, Калифорния. Момиченцето носи звучното име Лилибет Даяна Маунтбатън-Уиндзор. „ Ще я назовават Лили ” – това разгласи представителят на двойката, представен от  Harper’s Bazaar. „ И майката, и детето са здрави и добре. “

Името на бебето има надълбоко значение и е обвързвано с както с кралицата, по този начин и със самата принцеса Даяна. Лили е кръстена на своята прабаба, Нейно Величество Кралицата, която на галено е наричана „ Лилибет ”. Феновете на „ Короната ” незабавно разгадаха смисъла и приветстваха избора с позитивни мнения в Туитър, тъй като кралицата е наричана по този начин и в сериала.

Второто име на дребната Лили пък е на нейната баба – принцеса Даяна, която почина в злополука през 1997 година Нейното второ име е определено, с цел да бъде почетена принцесата на Уелс, разкри представителят на двойката.
    View this post on Instagram           
A post shared by The Duke and Duchess of Sussex (@sussexroyal)

Това е второто дете на двойката, която  има двегодишен наследник на име Арчи Харисън Маунтбатън-Уиндзор. Той се роди на 6 май 2019 година Новината за втората бременност на Меган пристигна на 14 февруари с трогателна черно-бяла фотосесия на фамилията. Няколко дни по-късно те дадоха изявление пред Опра Уинфри, в което Маркъл разкри за тормоз към нея от страна на кралския двор. Отново пред Уинфри принц Хари разкри, че да има момче, а по-късно и момиче  " невъобразимо преживяване ".
    View this post on Instagram           
A post shared by The Duke and Duchess of Sussex (@sussexroyal)

Новородената Лили е осма по ред за трона – преди нея са принцът на Уелс Чарлз, херцогът на Кеймбридж Уилям, неговите деца принц Джордж, принцеса Шарлот, принц Луис, принц Хари и по-големия й брат Арчи Маунтбатън-Уиндзор. Хари резервира мястото си в линията на заместничество на трона, макар че се отхвърли от кралския си живот, отбелязва в. " Дейли мейл ".
    View this post on Instagram           
A post shared by The Duke and Duchess of Sussex (@sussexroyal)

Припомнете си по какъв начин стартира красивата приказка сред двамата в идната публикация:

 
Меган Маркъл и принц Хари: по какъв начин стартира любовта им
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР