Megami Club – Hotel Marinela за пореден път доказа защо

...
Megami Club – Hotel Marinela за пореден път доказа защо
Коментари Харесай

Първото в България акробатично шоу на въздушен куб представя Megami Club – Hotel Marinela

Megami Club – Hotel Marinela за следващ път потвърди за какво е нощен клуб номер едно в България. В края на март, когато заведението означи втория си рожден ден с три незабравими празненства, за първи път на българска сцена беше показан неповторим номер – акробатично дуо на въздушен куб. Въздушната акробатика е част от шоупрограмата на клуба – всяка седмица клиентите на заведението стават очевидци на комплицирани и красиви осъществявания на международно равнище.

Съчетанието на въздушен куб обаче до момента не е виждано у нас – то съчетава сръчност, баланс, синхрон и изисква месеци на сериозна подготовка и подготовки.

Новаторското осъществяване ще бъде акцент в тазседмичната шоупрограма на Megami Club – Hotel Marinela и тематичните празненства The Wind of Dreams.
Азис ще бъде посетител реализатор в четвъртък, 12 април, като от тази седмица всички притежатели на ISIC/ITIC карти влизат гратис в четвъртък и получават 10% отстъпка от сметката.

В петък, 13 април, Фики ще забавлява гостите на клуба с шлагерите си. А в събота, 14 април, е обичайното DJ празненство с резидънт диджеите Maxy и Spirit.
Освен шоуто на въздушен куб, клиентите ще видят секси хореографията на балет Megami, въздушна и земна акробатика, топлес хубавици и – както нормално - още доста изненади.
Побързайте да резервирате своето място на номер 0879 333 999, тъй като Megami Club – Hotel Marinela неслучайно е Богинята на нощния живот - това е клуб, от който постоянно си тръгвате с незабравими мемоари.




Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР