Медицинският съветник за Евро 2020 Даниел Кох защити плановете на

...
Медицинският съветник за Евро 2020 Даниел Кох защити плановете на
Коментари Харесай

От УЕФА твърдят, че повечето зрители на Евро 2020 в Лондон не носи риск

Медицинският консултант за Евро 2020 Даниел Кох отбрани проектите на УЕФА на полуфиналите и финала на шампионата да бъдат позволени 60 000 фенове на стадион " Уембли " в Лондон. 

Във Англия се вижда увеличение на броя на заболелите от ковид в последните дни, което се дължи на делта разновидността на болестта. Добрата вест е, че броят на приетите в болница и умрелите остава извънредно невисок поради дейната стратегия на държавното управление за имунизиране на жителите. 

" Това, че на стадиона има повече фенове, не значи и автоматизирано по-висок риск от заболяване ", сподели Кох на брифинг в четвъртък. " Ситуацията в цяла Европа от дълго време не е била толкоз добра, колкото в този момент и това важи и за Англия ", сподели още той. 

Кох обясни, че по-притеснителна е само обстановката в районите на Манчестър и Глазгоу, само че за Лондон ситуацията е изцяло под надзор. " Лесно е да погледнеш вируса и да кажеш: " Ето къде е заплахата ". Но това, което ние виждаме в Европа е, че стадионите могат да се запълнят до някакъв потенциал изцяло безвредно ", приключи Кох.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР