Медицински университет – Плевен традиционно организира Празнично шествие и Тържествена

...
Медицински университет – Плевен традиционно организира Празнично шествие и Тържествена
Коментари Харесай

С празнично шествие и тържествена промоция, МУ-Плевен изпраща Випуск 2017

Медицински университет Плевен обичайно провежда Празнично шествие и Тържествена промоция на младите лекари от 38-я следващ випуск на Факултет „ Медицина “ на 4-ти декември 2017 година, понеделник, с присъединяване на Академичното Ръководство, преподавателите и околните на дипломантите.

След сполучливо приключен 6-годишен курс на образование 74 абитуриенти от България, Молдова, Сърбия и Сирия получават образователно-квалификационна степен „ Магистър ” и професионална подготовка „ доктор ”. Средният триумф на Випуск 2017 млади лекари е Много добър 5.27, с висок брой отличници – 25, които ще бъдат наградени с плакет „ Отличник ” на Факултет „ Медицина ”, първокласни дипломи и стетоскопи, с които да стартират лекарската си процедура.

След първите извършени избори студентската общественост гласоподава за най-хубавите преподаватели, които ще бъдат публично оповестени на церемонията като носители на наградата „ Най-изявен учител 2017 “ за Факултет „ Медицина “.

Първенец на випуска с цялостно отличие 6.00 и притежател на наградата Златен Хипократ е доктор Мартин Петров Караманлиев от град Плевен. Той ще поздрави своите сътрудници и ще отговори на приветствията на ректора проф. доктор Славчо Томов и на формалните посетители.

По покана на Академичното управление на МУ-Плевен специфичен посетител на събитието тази година, който ще се обърне с академично слово към младите лекари от Випуск 2017, е господин Максим Бехар, интернационален специалист по обществени връзки и президент на международната ПР организация ICCO.
От същия випуск през м. април 2018 година ще се дипломират и 38 задгранични студенти, учащи се в англоезичен курс по компетентност „ Медицина ”. Младите задгранични лекари са жители на Англия, Гърция, Турция, Германия, Дания, Индия, Албания, Канада, Нигерия, Съединени американски щати и Япония.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР