Медицинска сестра от Дъблин, Ирландия, лекуваща пациенти, заразени с коронавирус,

...
Медицинска сестра от Дъблин, Ирландия, лекуваща пациенти, заразени с коронавирус,
Коментари Харесай

Млади медички написаха завещанията си, хвърляйки се в битката с коронавируса 

Медицинска сестра от Дъблин, Ирландия, лекуваща пациенти, инфектирани с ковид, написа наследство при положение на неочаквана гибел. Тя разгласи това на страницата си в Twitter.

„ Ако в този момент ви е мъчно да се поставите на мястото на здравните служащи, ще се опитам да опиша какво се случва допустимо най-точно. Онзи ден сформирах наследство. Скрих го в стаята си и споделих на приятеля си къде да го намеря, в случай че нещо ми се случи ”, призна 21-годишната Кейт О'Флахърти. Туитът й събра над 17 хиляди лайкове и десетки мнения.

Кейт акцентира, че в този момент е сложен миг за всички здравни служащи и всеки би трябвало да научи нещо ново в процеса на работа. „ Не желаеме да ни назовават герои. „ Не желаеме хората да излизат на верандите на къщите си и да пляскат с ръце “, добави тя. „ Призоваваме ви да се стремите да гарантирате, че всички служащи, по един или различен метод свързани с медицината, получават обичайно възнаграждение и условия на труд. “

Коментаторите поддържаха момичето и показаха признателност. Много консуматори пожелаха на младия здравен служащ здраве и мощ.

По-рано беше обявено, че 30-годишен гинеколожка, която се бори с ковид в Ню Йорк, Съединени американски щати, написа наследство от боязън, че инфекцията ще я убие преди сватбата. Тя помоли околните си да не я реанимират и да не я държат на системи, в случай че мозъкът й почине.

Превод: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР