Медицинска лаборатория ЛИНА ще вземе участие в изложението Вселена Здраве,

...
Медицинска лаборатория ЛИНА ще вземе участие в изложението Вселена Здраве,
Коментари Харесай

Медицинска лаборатория „ЛИНА” ще участва в изложението „Вселена Здраве” в град Варна

Медицинска лаборатория „ ЛИНА ” ще вземе присъединяване в ревюто „ Вселена Здраве ”, което ще се организира тази събота и неделя (12-ти и 13-ти октомври) в Делта Планет Мол, град Варна.

На щанд №6 посетителите ще могат да получат информация за месечните профилактични акции на лабораторията, да зададат въпроси за проучвания, които им предстоят, както и да се съветват гратис с лекари от специалностите „ Клинична лаборатория ” и „ Микробиология ”.

Консултациите ще се правят по график:

12.10.2019 (събота) - 11:00 - 14:00 - доктор Теменуга Янева, експерт „ Микробиология ”

12.10.2019 (събота) - 14:00 - 17:00 - доктор Надя Ковачева, специализант   " Клинична лаборатория "

13.10.2019 (неделя) - 11:00 - 14:00 - доцент доктор Калинка  Божкова, дм, експерт " Микробиология "

13.10.2019 (неделя ) - 11:00 - 17:00 - доктор Надя Ковачева, специализант   " Клинична лаборатория "

От тях могат да се възползват хора от всички възрасти – родители с деца, пациенти с хронични болести, бременни дами или дами, планиращи бременност, както и интензивно спортуващи и такива, спазващи хранителен режим. За всички, които са се съветвали с доктор от „ ЛИНА ”, ще има специфични дарове.

Повече за лабораторията

ЛИНА ” е една от най-големите медицински лаборатории в страната. За 20 години от своето учредяване тя се е трансформирала в знак на качество и професионализъм.

В лаборатория „ ЛИНА ” работи умел екип от експерти, чието мото е: „ Ние измерваме Вашето здраве ”. Социалната задача на лабораторията е да насърчи скрининга на най-разпространените болести. Затова към този момент пет години организира месечни профилактични акции.

Повече за профилактичните акции, както и за всичко, обвързвано с проучванията, от които се нуждаете, можете да научите на щанд N6, на който ще Ви чака екипът на „ ЛИНА ”.

Повече за ревюто „ Вселена Здраве ”

„ Вселена Здраве ” е ревю, което показва артикули, услуги, технологии и практики от всички сфери, свързани с човешкото здраве. Събитието цели да придаде стойност към осведомения избор на всяка персона в устрема да опази, поддържа и възвръща своето здраве, като по този метод се радва на пълностоен и благополучен живот.

 

* обява

 

 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментар
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР