Медиите в Колумбия покриха със суперлативи атакуващия халф на ЦСКА

...
Медиите в Колумбия покриха със суперлативи атакуващия халф на ЦСКА
Коментари Харесай

В Колумбия: Кареасо е главният герой на “Армията”

Медиите в Колумбия покриха със суперлативи атакуващия халф на ЦСКА - София Марселино Кареасо. Според тях той е основният воин на “Армията ”, макар че е взел присъединяване единствено в два мача на отбора, а е бил титуляр в един от тях. 

Твърдението на колумбийците обаче се уповава на стоманени обстоятелства. Кареасо е играл малко, само че е приключил доста работа за “червените ”. Той създаде три гола при успеха над Хебър, а оня ден в Коматево беше спънат за дузпата, довела до триумфа с 1:0 над Ботев (Пловдив). 

“Втори мач за Марселино Кареасо в шампионата на България и втора победа за ЦСКА. Халфът още веднъж бе основният воин в триумфа на отбора си като посетител на Ботев. Кареасо стартира на пейката и влезе в 63-ата минута при резултат 0:0. Седем минути по-късно Джеймс Ето’о го фаулира в наказателното поле, а Назон вкара от дузпа. 

Кареасо има общо 117 минути на терена в двата си мача за ЦСКА, само че в тях се трансформира в акцент. В формалния си дебют против Хебър халфът даде две асистенции и спомага за още един гол ”, написаха в Колумбия. 

“Мач Телеграф ”

Снимки: Владимир Иванов
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР