Медиите са черногледи много, всички. Има абсолютно всички разрешения. Ние

...
Медиите са черногледи много, всички. Има абсолютно всички разрешения. Ние
Коментари Харесай

Само пред БНТ говори пилотът на хеликоптера над Градина

" Медиите са черногледи доста, всички. Има безусловно всички позволения. Ние сме експерти. Това ми е работата, само че, за жалост, не мога да ви давам информация, заради инструкции на инспекционните органи " – това сподели пред Българска национална телевизия Веселин Стоянов, водач на хеликоптера, който кръжа над плаж " Градина " в събота заран.

Стоянов беше сбит, тъй като тече инспекция.

" Нека да мине, да завърши, всичко е наред. Всички надлежни документи са налице. Полетът е закономерен ", съобщи той.

Според първичната информация от Транспортното министерство не са спазени условията хеликоптерът да лети на най-малко 300 метра над земята. За съответния полет нямало издадено позволение, макар че уредниците на проявата настояват, че гражданската въздухоплавателна администрация са осведомени.

" Понеже множеството хора, които са в сектора, се учудват, че министърът схванал от медиите, а не от личните си подчинени, това си е негова задача да обясни по какъв начин стоят нещата в министерството. Там е ясно, че нещата в Групово дело " Гражданска въздухоплавателна администрация " не са добре и то от години. Не инцидентно някой път и браншът отправяше въпроса за метода, по който се сортират хората, метода за тяхното кариерно развиване, тъй че има и там какво да се работи по въпроса ", сподели Димитър Ставрев, редактор в списание " Клуб авиация ".

Три дни след ексцентричния полет ревизираме още веднъж на плаж " Градина " дали са почистени рекламните 100-доларови банкноти.

" Да имаше, като идвахме насам, намерихме, с лика на Тодор Живков.

-БНТ: Много ли са?

– Не, бяха две хартийки ", споделя Диляна Кюмурджиева.

" Не съм забелязала да има по плажа сега, аз в този момент си направих много дълга разходка. Предполагам, че се замърсява, аз че не съм видяла на плажа, не значи, че откъм гърба няма да речем ", сподели Дима Бакалова.

" В рамките на деня се постарахме оптимално да почистим, тъй като не ни харесва да работим по този метод и се постарахме колкото се може по-бързо за ден-два към този момент плажът да се почисти оптимално ", сподели Йоана Станчева, избавител на плажа.

Организаторите ни изпратиха видео, с цел да покажат, че банкнотите са от биоразградима хартия, която бързо се разтваря във водата.



Заради хеликоптера, прелетял рисково ниско над къмпинг " Градина ", министърът на превоза в профил от поста основния шеф на " Гражданска въздухоплавателна администрация ".

Репортер: Давид Сукнаров


Последвайте ни във и
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР