Медиите откриха съпругата на руски войник, която заяви, че иска

...
Медиите откриха съпругата на руски войник, която заяви, че иска
Коментари Харесай

Коя е жената, поискала да изреже петолъчки на гърбовете на украинските деца

Медиите откриха брачната половинка на съветски боец, която съобщи, че желае „ да издълбае петолъчки на гърбовете “ на украински деца. Тя е работила в детска болница.

Журналисти от програмата " Схеми " (проект на „ Радио Свобода " ) идентифицираха брачната половинка на съветски военнослужещ, която, съгласно Службата за сигурност на Украйна, е споделила на брачна половинка си, че е подготвена да стреля по деца.

Записът от диалога сред окупатора и половинката му, която живее в съветски град, граничещ с Украйна, където украинските жители са наложително евакуирани, беше оповестен на 11 май.

В него дамата споделя, че украинските деца отхвърлят да честват Деня на успеха и го назовават „ не техен празник “, споделя със брачна половинка си хрумвания за изтезанията на украинци, които тя назовава „ нацисти “, и акцентира какъв брой доста ги ненавижда.

" Чат ли си, че те ще пораснат и такива ще останат? Тези нацисти ще пораснат и ще бъдат същите. Защо Путин ги зове всички: „ елате в Русия, елате "? Тези дебили… Да ги опукат там всичките, да ги затрият по дяволите. "

" Каква си добра ", вмята мъжът.

" Аз бих ги инжектирала с опиати, в случай че работех с тях, и щях да ги виждам в очите и да им споделям: „ Да пукнеш, да се мъчиш. “ Бих им отрязвала патките, бих изрязвала звезди по гърбовете им и изобщо щях да им нарязвам по едно ухо всеки ден, по един пръст – всеки ден да се мъчат “, споделя дамата на аудиозаписа.

Мъжът въпреки всичко възразява, че става дума за деца, а тя прибавя:

" Наистина ненавиждам тези украинци, Вова, в този момент ги ненавиждам по принцип. Дори и децата бих ги разстреляла. "

Според " Схеми ", диалогът се е състоял на 29 април и е записан в Харковска област - в този миг там е бил брачният партньор окупатор. Жената на записа е Юлия Копитова (по рождение Циганкова). Нейният брачен партньор е Владимир Копитов. Мъжът е на 31 години, дамата е на 30. И двамата са родом от Смоленска област. Копитов е от град Ярцево, брачната половинка му е родена в село Пржевалское, съгласно следствието.

Журналистите откриват, че това е втори брак на 30-годишната Копитова. Научават също, че тя е работила в детска болница през 2019 година

Разследващите са се свързали с участниците в диалога. Копитова отхвърля да приказва, а брачният партньор й отхвърля, че на записа е гласът на брачната половинка му.

Медиите откриват и свекървата на Копитова. Тя споделя, че не е говорила със сина си, защото нямала връзка с него. Когато й дали да чуе записа, тя декларира:

„ Синът ми споделя ли нещо там?? Ако тя споделя нещо, тогава се разправяйте с нея. "

Можете да чуете истинският запис на Копитова на 2:27 от видеото:

Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР