Меди поставя ново начало, като разширява кръгозора си. Това става

...
Меди поставя ново начало, като разширява кръгозора си. Това става
Коментари Харесай

Циганинът Меди става конкурент на Пайнер

Меди слага ново начало, като уголемява кръгозора си. Това излиза наяве от пост в обществената мрежа, където фолк артистът от ромски генезис разгласи старта на лейбъла си, наименуван " MEGA STAR ".

„ Знам какъв брой сложен е пътят до триумфа. Знам, че геният постоянно бива подценяван, постоянно бива подминаван. Знам, че в България има толкоз доста надарени хора, на които просто би трябвало да им бъде подадена ръка! А с цел да създаваш огромни неща, не ти е нужно доста, належащо е единствено гений, предпочитание и една фантазия! Това е изцяло задоволително. Представям ви " MEGA STAR " — новия музикален лейбъл на България “ – написа той в бравурно известие в обществените мрежи.

Фенове на настоящия реализатор не стопират да го поздравяват за начинанието и се надяват да бъде обещано поле на изява на доста нови гении. Все още Меди не издава детайлности за екипа, с който започва компанията му, както и за стиловете музика, на които ще залага.

За множеството хора обаче е ясно, че Меди не прави компанията си, с цел да " подаде ръка на младите гении ", а с цел да прибира стабилен комисион от участията им. Публична загадка е, че продуцентите прибират сред 40% и 60% от приходите от участия на прохождащите реализатори, както и 100% от парите, които се печелят от гледането на видеоклиповете им в музикалните платформи.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР