Меди е изключителен творец и невероятен човек. Емоцията, с която

...
Меди е изключителен творец и невероятен човек. Емоцията, с която
Коментари Харесай

Саня Борисова отрече да е любовница на чалгаря Меди

" Меди е извънреден създател и необикновен човек. Емоцията, с която ни подарява посредством творбите си, е изцеляваща. Нямах никакво подозрение, че желая да вземам участие в негов план. Да работиш с Меди е безусловно наслаждение, тъй като знае какво прави и го прави с усет и нюх към детайла. "

Това съобщи пред " България Днес " актрисата Саня Борисова във връзка спекулациите към клипа на новото парче на фолкпевеца Меди. В него изпълнителят и Саня играят разграничена двойка и си разменят буйни милувки. Това даде мотив на злите езици да подмятат, че искрата сред тях се е разпалила освен на сцената, само че и в живота.

" Не съм обвързана на този стадий, когато се случи, няма да има потребност от спекулации, сама ще го направя обществено ", безапелационна е Борисова, с което разсейва всички клюки към персоналния си живот.

За познанството си с Меди споделя, че се е случило преди две години. Още тогава са провели диалог за общи фотоси, само че изчаквали подобаващото парче.

" Песента ми е близка. Неминуемо съвсем всеки човек е имал връзки, в които не се е чувствал изцяло оценен. Аз също, само че това са уроци, през които съм минала, и внимавам да не възпроизвеждам, тъй като знам, че имам такава податливост. Щастлива съм, че мога да се показвам посредством изкуство, това за мен е по-щадящият метод за израстване ", откровена е хубавицата.

В момента актрисата се е концентрирала върху кариерата си. Лице е на някои от най-хубавите български и международни марки за козметика и дрехи. Част е и от трупата на спектакъл " Възраждане ", като всеки, който желае, може да я гледа в постановките " Рогоносци " и " Нощта на Игуаната ", а за най-малките в " Трите прасенца ". На фона на всичко това Саня се е нагърбила и с нелеката задача да написа сюжет за филм. Надява се до края на годината да го приключи, с цел да може да показа детайлности за него.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР