Мед с канела се консумира за здравословна загуба на килограми.

...
Мед с канела се консумира за здравословна загуба на килограми.
Коментари Харесай

Защо жените над 45 трябва да използват канела с мед всяка вечер преди лягане?

Мед с канела се употребява за здравословна загуба на килограми. Чаша вода с мед и канела вечер е необикновено потребна за здравето напитка. Лятото стартира, което значи, че не е късно да се погрижите за външния си тип и да отслабнете.

Загубата на наднормено тегло е комплициран развой. Няма универсална рецепта, която да ви помогне да свалите тези непотребни килограми. Важни са храненето, режима денем, съня и упражненията.

Въпреки това, канелата с мед може да ви помогне да постигнете задачата си по-бързо. Това средство форсира метаболизма. А това способства за по-бързото намаляване. Второ, напитката с мед и канела има позитивен резултат върху действието на храносмилателния тракт. Помага за нежно пречистване на червата, както и за подсилване на сърдечно-съдовата система.

Съставки:

1/2 ч. л. канела на прах1 ч. л. естествен мед1 чаша гореща вода

Добавете канелата във водата. Оставете покрита за 30 минути.

След това прибавете меда към напитката. Разбъркайте и оставете напитката за още няколко часа.

Пийте по половин чаша от готовата напитка вечер преди лягане и заран на гладно. Най-удобно е да вършиме това чудодейно средство следобяд. Най-голям резултат ще получите, в случай че пиете прясно приготвена напитка.

Не е нужно да добавяте други съставки към. Има огромна възможност да не получите стремежи резултат. Затова прецизно спазвайте всички пропорции и не нарушавайте разпоредбите. Пригответе една доза дневно и пийте половин час преди лягане и заран на гладно.

За подготвяне на напитката, използвайте единствено естествен мед.

Освен това е значимо да знаете, че канелата, в нашите магазини, постоянно е празна. Продава се касия (наричана още китайска канела), която в действителност не е същинска. Съдържа доста високи равнища на кумарин. Ако употребявате такава канела в огромни количества, това може да повлияе неподходящо на положението на черния дроб и бъбреците.

Вижте още: Масло от бъз

Истинската канела се назовава цейлонска. Почти невероятно е да я намерите в елементарните супермаркети. Цейлонската канела е доста по-скъпа от касията. Това обаче е оправдана цена за резултата, който има тази фалшификация.

Не пропускайте да приготвите напитката с мед и канела. Но не забравяйте, че можете да получите стремежи резултат, единствено в случай че я пиете постоянно.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР