Мечтите на Левски за нов пробив в Европа стигнаха само

...
Мечтите на Левски за нов пробив в Европа стигнаха само
Коментари Харесай

Николай Михайлов спря полета на "Левски" в евротурнирите

Мечтите на " Левски " за нов пробив в Европа стигнаха единствено до III квалификационен кръг на Лига на конференцията. Пред претъпкан стадион " Виваком Арена - Георги Аспарухов " футболистите на " сините " не съумяха да удържат задатъка си от 1:0 против " Хамрун Спартанс " и отстъпиха в реванша след 1:2 в постоянното време, продължения и 4:1 в интерес на гостите при последвалите дузпи.

Основният провинен, с цел да се стигне до сходен процес бе вратарят и капитан на " Левски " Николай Михайлов. С две свои нескопосани прояви той разреши на малтийците на два пъти да поведат в резултата. Първо той не улови, а единствено отби топката след удар на Матю Гуилаумиер в 78-ата мин., при което последният я довкара и откри след нов безразсъден опит на националния вратар да хване топката.

Този гаф на Михайлов бе замазан в първата минута на спомагателното време, когато след осъществяване на ъглов удар от Филип Кръстев бразилецът Цунами изравни от близко за 1:1. И до момента в който публиката бе в еуфория, предвкусвайки дружно с футболистите на " сините " класирането напред, Николай Михайлов сътвори нова чутовна нелепост. Той излезе неразчетено да пресреща Додо, който подаде на Раян Камензули, който без проблем заби топката за 2:1 и прати мача в продължения.

В " Левски " може единствено да се ядосват на себе си, че се стигна до този инфарктен процес. Още във втората минута бразилецът Роналдо не съумя да вкара на празна врата. След това самочувствието на " сините " очевидно ги подведе и те разрешиха на " Хамрун Спартанс " в огромни интервали да държи самодейността в мача, което се изрази образно и в резултата.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР