Мебелна фабрика Dreаm room предлага производство на нестандартна висококачествена корпусна

...
Мебелна фабрика Dreаm room предлага производство на нестандартна висококачествена корпусна
Коментари Харесай

Dream room- решение за всяко помещение! Магазин за първокачествени мебели вече и във Варна!

Мебелна фабрика „ Dreаm room ” предлага произвеждане на ексцентрична висококачествена корпусна мебел. Фирмата проектира, създава и прави монтаж на обзавеждане за дома или офиса по самостоятелен план и поръчка.

В „ Dream room “ Вие ще откриете всичко за вашата кухня, спалня, всекидневна и детска стая, офис обзавеждане, маси и столове. Мебелната фабрика разполага с богат избор на материали, байцове и бои в разнообразна цветова гама.  Единственото, което се изисква от Вас е да отидете в магазина с Вашите размери и ще получите най-хубавото предложение.

 „ Dream room ” изготвя бързо и гратис 3D визуализации, особено за Вашето помещение и с Вашите условия. В плановете са разказани точни размери, материали, механизми, обков, периоди на направа и доставка. Дизайнерите на „ Dream room ” ще опитат да вникнат във Вашето въображение и да пресъздадат тъкмо това, което желаете. 

 Фирмата създава мебели отговарящи на всеки усет - от най-нестандартния до най-семплия. В магазина може да откриете образци на кухни в най-новите фешън трендове, с извити форми, както и такива в ретро жанр. Имате опция да разгледате и новите дизайнерски оферти за спални, дрешници и скринове.



Мебелната фабрика работи с висококачествени материали като ПДЧ, МДФ фурнирован, МДФ оцветен, МДФ профили. Партньори в производството са сертифицирани компании като Egger, Kaindl, Vodego, Fundermax, Glunz, Kronospan. Мебелите са с австрийски обков на марката Blum, Hettich, Hafele с доживотна гаранция.

„ Dream room ”   Ви предлага още с изключение на да се сдобиете с мечтаната кухня, тя да дойде у вас и с всички нужни ел. уреди – котлони, фурни, аспиратори, както и със смесителите за мивката. 



Срокът на направата на мебели по поръчка е от 20 до 30 дни, като цените в плановете са с включени доставка и монтаж.

Не се бавете, а магазина посетете и Вашата фантазия сбъднете!

Dream room

skype: dreamroombg

Тел: 0896885903

Тел: 0896804670

гр. Русе, ул.Николаевска 5

гр. Варна, ул.Железни врата 22

гр. Троян, ул. Ген.Карцов 138

Email: [email protected]

*Платена публикация
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР