McDonald`s обяви, че ще работи с изкуствения интелект на Google

...
McDonald`s обяви, че ще работи с изкуствения интелект на Google
Коментари Харесай

McDonald`s се обръща към изкуствения интелект относно качеството на храната си

McDonald`s разгласи, че ще работи с изкуствения разсъдък на Гугъл за възстановяване качеството на храната си. Тази вест разяснява футурологът доцент доктор Мариана Тодорова в предаването " Сценарий от бъдещето " на Радио " Фокус " с водещ Ива Дойчинова.

Компанията не разкрива детайлности за точния метод на приложение на изкуствения разсъдък, само че той ще бъде внедрен в заведенията за хранене й и при онлайн поръчките. " Ще го употребяват по посока на това храната да бъде по-свежа, по-топла, по-вкусна, само че не изясняват тъкмо какво ще създадат. Вероятно още веднъж ще събират доста данни за веригата на доставки, за метода на обслужване, за връзката с клиенти, за противоположната връзка, която ние волно или несъзнателно даваме. Вероятно го употребяват и като маркетингова тактика, тъй като от време на време понасят съществени имиджови удари ", съобщи доцент Тодорова.

Според нея общуването и противоположната връзка, която клиентите дават, ще образова изкуствения разсъдък за техните цели. " Прогнозирам, че ще се зароди едно ново придвижване, в което ние като клиенти и консуматори ще можем да употребяваме понижения поради това, че сътрудничим за възстановяване на услугата, давайки информация за образование на изкуствен интелект. Вероятно до няколко години ще бъде фиктивен механизъм да бъдем овъзмезден за това – да получаваме пари или понижения ", предвижда футурологът.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР