Мазнините в коремната област са сред най-досадните и трудни за

...
Мазнините в коремната област са сред най-досадните и трудни за
Коментари Харесай

Пет храни и напитки, с които да стопим мазнините около корема

Мазнините в коремната област са измежду най-досадните и сложни за стопяване.

Тези мазнини и дразнещото отичане на корема, което се появява като че ли от нищото, все по-често ни карат да носим необятни облекла, изключително в топлите летни дни.

Да се отървем от тези досадници може да е мъчно, само че не и невероятно. Разбира се, няма по какъв начин да минем без извършения, а кои са.

В тази публикация ще наблегнем на храните и напитките, които могат да ни оказват помощ в неравната борба. Следващите седем продукта са скъпи съдружници против неприятното отичане на стомаха и мазнините в коремната област, безапелационни са диетолози и специалисти в здравословното хранене.

№1 Кисело мляко

Киселото мляко е измежду най-хубавите помощници против подуването на стомаха, с помощта на високото наличие на потребни бактерии.

№2 Авокадо

Богато на потребни мазнини, то е правилен съдружник в битката с неприятния холестерол, непотребните килограми и високата кръвна захар. Освен това е засищащо и потиска глада.

№3 Пълнозърнести храни

Фибрите играят жизненоважна роля за вярното действие на храносмилателната система. Ще се изненадате какви резултати може да постигнете, в случай че замените бялото брашно с пълнозърнесто. Заложете на кафяв самун, кафява паста, кафяв ориз, овесени ядки, ечемик, ръж.

№4 Зелен чай

Зеленият чай е скъп източник на катехини - естествени антиоксиданти, които се борят с окислителните увреждания в целия организъм. Освен това потребната напитка ускорява метаболизма.

№5 Банани

Бананите са богати на магнезий и калий, които противодействат на нездравословните резултати от модифицирани храни – една от главните аргументи за отичане на стомаха.

Източник: venera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР