Мазето“предлага напрегната еротична интрига и остър социален коментар. След успеха

...
Мазето“предлага напрегната еротична интрига и остър социален коментар. След успеха
Коментари Харесай

Сериен убиец се учи да обича

„ Мазето “предлага напрегната еротична конспирация и изострен обществен коментар.
След триумфа на трите сборника „ Добрите, неприятните и грозните “, „ Трансформации “ и комиксовия „ Седем градски гряха “ известният български кинокритик Благой Д. Иванов още веднъж размества литературните пластове, предлагайки на читателите своя първи разказ – провокативна приказка за любовта.
 Мракът напира, нужно е единствено „ Пропукване “ – нов трилър от Карин Слотър Мракът напира, нужно е единствено „ Пропукване “ – нов трилър от Карин Слотър
„ Пропукване “ от Карин Слотър чертае дълбоки внезапни в видимо съвършените животи на богатите, с цел да извади мрачевина, която по...
На пазара към този момент може да откриете „ Мазето “ –майсторски сантиментален психотрилър, в който един сериен палач се учи... да обича.
Любовта е магия, която дава крила. Любовта лекува и най-дълбоките рани. Ала любовта е безсилна пред злото, което дреме във всеки един от нас.
Когато той среща Валентина, е уверен, че нищо няма да заплаши щастието им. Докато един ден Звяра – неговата тъмна половина от предишното – не се пробужда и не слага всичко на карта. Защото Звяра е безсърдечен и е подготвен на всичко, с цел да утоли жаждата си.
За да избави обичаната си от чудовището, дремещо в сенките на подсъзнанието му, основният воин ще насочи яростта му другаде. Различни дами ще се трансфорат в косвени жертви на кръвожадните му инстинкти и ще се окажат експонати в неговия пантеон на лудостта – мазето на личния му дом. Докато един ден контролът изцяло не се изплъзне от ръцете му.
 Откъс от Деволюция на Макс Брукс Откъс от " Деволюция " на Макс Брукс
Не съм сигурна за какво поех по алеята, назад по маршрута на Тони към моста. Екопътеката беше по-близо. Нужда от независимост? Подсъзнателно б...
Безмилoстна дисекция на интимните взаимоотношения, тази ексцентрична история за пристрастеността дълбае надълбоко в човешката патология и вади на показ най-тъмните и прикрити стремежи.
В духа на романикато „ Катастрофа “ на Джеймс Балард и „ Психо “ на Робърт Блох, Благой Д. Иванов слага под въпрос способността на актуалния човек да се трансформира, както и да преодолее личните си демони в името на другия.
Перверзен хербарий на човешкото, романът разрушава всички табута, а под жанровите рамки и еротичната конспирация се крият непредвидени и разтърсващи истини за странната и от време на време злокобна човешка природа.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР