Mazda CX-70 от 2025 г. е SUV от среден клас,

...
Mazda CX-70 от 2025 г. е SUV от среден клас,
Коментари Харесай

2025 Mazda CX-70

Mazda CX-70 от 2025 година е SUV от междинен клас, който е позициониран сред по-малкия CX-60 и по-големия CX-90. Той предлага по-спортно чувство при шофиране спрямо други SUV в своя клас, с два разновидността на редови шестцилиндров мотор с турбокомпресор и мощ до 340 к.с., както и с плъгин хибриден вид.

 width=

CX-70 има дизайн, сходен на този на CX-90, само че с по-купеобразна линия на покрива и отстранен трети ред седалки, като акцентът е подложен върху пространството за краката на втория ред и товарното пространство. Той се предлага в няколко равнища на съоръжение, като моделите от най-високия клас Premium Plus се отличават с първокласни характерности като кожена тапицерия Nappa и дигитален инструментален панел.

 width=

Mazda се е постарала да придаде на CX-70 част от динамичността на шофиране на емблематичния състезателен автомобил Miata и съгласно рецензентите SUV-ът има добре претеглено кормилно ръководство, доста мощ и твърдо шаси, което разрешава пламенно ръководство, макар че от време на време трансмисията реагира постепенно.

CX-70 предлага и добър потенциал за изтегляне, като PHEV е с потенциал 3500 кг, а моделите с турбокомпресор могат да теглят до 5000 кг, когато са оборудвани с пакета за изтегляне.

Източник: autodiscoveries
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР