Майсторът на вкусните пици Михаил Парасков, популярен в кулинарните среди

...
Майсторът на вкусните пици Михаил Парасков, популярен в кулинарните среди
Коментари Харесай

Майстор Джагата се завърна от Италия, пуска уникална черна пица във Враца /снимки/

Майсторът на вкусните пици Михаил Парасков, известен в кулинарните среди като Майстор Джагата, се завърна от Италия, откри инспекция на организация BulNews.
Врачанинът изкара близо година и половина в най-хубавите заведения за хранене, където натрупа опит в приготвянето на типичните локални ястия. След като в края на предходната седмица се завърна във Враца, той стартира да предлага на своите клиенти две нови пици, които са шлагер в Западна Европа. От през днешния ден врачани могат да опитат единствено в неговия ресторант сензационните „ Черна пица “ и „ Филаделфия “.
Черното тесто е най-новото в света на пекарите и кулинарията. В пицариите на Европа към този момент се вършат пици с него. То се подготвя, като се смеси брашното с растителен въглен на прахуляк, който се получава при термично разложение на разнообразни типове дървесини като липа, бреза, върба, топола.
Въгленът се продава в аптеките и всеки може да си го закупи. С него се подготвят пици, паста и самун и е потребно най-много за стомашнo-чревния тракт. Ползва се при разстройство, газове, колит, раздразнени вътрешности. Намалява киселините в стомаха и заздравява стените на червата.
Ако нямате опция да отидете до ресторанта на Майстор Джагата, можете да поръчате новия шлагер „ Черна пица “ посредством платформата за доставка на храна за дома и офиса FoodboX.bg.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР