Майката на невръстната провокаторка Сузанита – Шенай, вече притежава професионална

...
Майката на невръстната провокаторка Сузанита – Шенай, вече притежава професионална
Коментари Харесай

Майката на Сузанита стана тираджийка

Майката на невръстната провокаторка Сузанита – Шенай, към този момент има професионална шофьорска брошура, която й дава право да кара тежкотоварни камиони и тирове, научи HotArena. Съпругата на известния артист Орхан Мурад взела изпита от раз, без да направи нито една неточност. Инструкторът й толкоз се възхищавал от уменията й зад кормилото, че непрестанно я хвалел. Стигнало се до там, че да я дава за образец на останалите курсанти, наричайки я „ отличничката на курса ”. 

В пловдивската „ Автошкола ГГГ ” всички познавали известната дама . И въпреки че била русокоска, скрито се възхищавали на умеенето да попълня безгрешно тестванията и да кормува с умеене, на което биха завидели мъжете в групата. 
„ Инструкторът ни Георги Георгиев е необикновен експерт. Беше задоволително толерантен да ни изяснява, демонстрира, образова и кара да вършим по няколко пъти едно и също упражнение. Има огромна разлика в карането на кола и на камион. Но пък аз имах подобен копнеж да карам тир, че бях подготвена на всичко, с цел да се показва добре . Често се майтапих пред приятелите си, че ще карам край града, да бъдат деликатни, да ни ги срещна с камиона. Обучавах се главно на МАN. В началото доста се радвах – карах крепък и огромен камион, който пердашеше по улиците. Първите 200 метра ми бяха най-интересни, след това започнах да привиквам, тъй като слушах гласа на инструктора си и следвах упътванията му. Отварях прозореца на камиона и виках към водачите на коли: „ Карайте винмателно, че идва Шени ”. Най-трудно ми беше да се науча да минавам под Железопътния мост в Пловдив, само че и това научих. Мога и да пея, и от време на време го върша по време на изява на Орхан, само че ви убеждавам, че в шофирането съм по-добра. Гордея се, че мога да карам машини с тегло 3500 кг, плюс прикачено ремарке към тях – 7 тона, в случай че се постанова ”, отсича Шенай. Курсът траял съвсем месец, а от там насетне майката на Сузанита не била решила дали ще употребява тапията, която толкоз желала да има

Впрочем, Шени била единствената жена, мераклийка за камионджийка в града под тепетата. Тази специалност от край време се счита за мъжка, тъй като допуска пътешестване по Европа и Русия, нощувка в самия камион на специфични паркинги, навъртени стотици километри и още куп неудобства, към които дамите мъчно се приспособяват. Обикновена си шофьорска брошура госпожа Мурад изкарала малко откакто правилника за придвижване й разрешавал – някъде към 19-ата си годишнина. Пак я взела от раз. Обичала да употребява автомобила си и непрестанно въртяла гуми из страната. След връзката си Орхан влезнала в ролята на негов персонален водач. Той й имал цялостно доверие, тъй като виждал, че върти гуми с лекост и може да преценя обстановката по трасето. 
Запознати с бизнеса на Шени настояват, че нищо чудно дамата сама да пътува до чужбина с камиона, с цел да го товари със стока. От години красивата половинка на изпълнителя на „ Хиляди слънца ” върти бизнес с детски и бебешки дрешки. Г-жа Мурад има личен бутик, който е един от най-оборотните в града, радва се на непрекъсната клиентела, тъй като стоката е извънредно качествена, импорт от известни компании в чужбина. Госпожата прескачала по каузи и до прилежаща Турция, където също въртяла сполучлив вземане-даване, написа " Уикенд ". 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР