Майката на братята Погба Йео Мориба издаде автобиографична книга В

...
Майката на братята Погба Йео Мориба издаде автобиографична книга В
Коментари Харесай

Майката на братята Погба написа книга, даде своята версия за скандала за изнудването

Майката на братята Погба Йео Мориба издаде автобиографична книга " В последна сметка ние печелим ", в която споделя живота си и по какъв начин е отгледала сама децата си, откакто е работила на доста места, оповестява организация " Франс прес ". Тя не подминава и аферата сред Пол и Матиас, която е " разрушила сърцето й ". 

" Посъветваха ме да вкарам спора. В началото не желаех, тъй като е мъчно, а и книгата беше подготвена. Но тогава пристигна това. Много е мъчно да приказвам за абсурда ", сподели тя през AFP. 

Според 52-годишната Йео Мориба Матиас е попаднал в пандиза за шантаж на брат си, откакто е " попаднал в капан, бил е манипулиран от хора, които бяха близки до нас. Почувствахме се предадени. Това са огромни акули, които са водени от изключителна ревнивост ", споделя майката. 

" Когато споделих на синовете ми, че съм играла футбол, те не ми повярваха, само че несъмнено, че съм играла. Аз бях капитан на тима ни. Тогава за пръв път девойки играеха футбол в Гвинея. Играех постоянно с тях с топката ", сподели Мориба, която е написала книгата дружно с журналистката Клеманс Де Блази. 

Нейната история наподобява на доста други дами, които са пристигнали от Африка във Франция. Тя е била на 19 години, когато се е оженила за бащата на децата си, Антоан, който е бил учител по електроника и е бил на 50 години тогава. По-късно тя се развежда със брачна половинка си и отглежда сама децата си, като осиновява и двама племенници. Тя е работила като касиерка, домашна прислужничка, както и камериерка, в това число и уикендите, когато е нямало постоянен превоз и е вървяла пешком. В последна сметка тя намира работа в Институт за грижа за хора в неравностойно състояние, само че не остава доста време, тъй като би трябвало да се грижи и за Пол, който по това време към този момент е станал футболист на Манчестър Юнайтед. 

" Трябва да приемем расизма, чувствали сме го от време на време. Виждах, че за някои специалности избират французите пред имигрантите. Мисля, че децата ми не са го усещали доста ", прибавя тя. " Кланът Погба постоянно е тук. Ще се оправим, ние сме семейство, братята постоянно ще се поддържат ", приключва Йео Мориба.

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР