Майкъл Монро - вокал на позабравената вече банда Ханой Рокс

...
Майкъл Монро - вокал на позабравената вече банда Ханой Рокс
Коментари Харесай

Как определени хора получават патрон с праха на Леми от Motorhead

Майкъл Монро - вокал на позабравената към този момент тайфа " Ханой Рокс " призна, че е един от малцината получили чудноват подарък в пощата си - патрон с част от праха на починалия Леми Килмистър от Motorhead.

Монро, който е паметна част от глемрок придвижването от 1980-те, написа на 22 юни - 6 години и половина след кончината на Килмистър:

" Току що получих извънредно специфичен и докосващ подарък - патрон, който съдържа част от праха на Леми. Леми е тук с нас тази нощ ".

https://www.clubz.bg/uploads/2022/06/монро.png " border= " 0 " alt= " " width= " 680 " height= " 680 " />

Писмото, съпровождащо патрона-подарък идва от Западен Холивуд - от именития клуб Whisky A Go Go, който има общ притежател и с обичаната механа на Леми - Rainbow Bar & Gril. Те са на семейството Маглиери, разяснява рок и метъл изданието

" Майкъл,

Всички знаем, че Леми познаваше доста хора, само че на малко на брой гледаше като на другари и на още по-малко - като на свое семейство. Бидейки един от това наречено от него семейство, бихме желали да споделим дребна парченце от него с теб.

Леми докосна животите на всички ни по метод, който не може да забравим, само че с тези тленни остатъци ти запазваш освен спомените които имаш, запазваш Леми със себе си вечно. "

Той беше Леми. Той свиреше рокенрол (алюзия към нормалния анонс на концерти на Леми приживе, б.р.). Не го забравяй. "

Това пък гласи съпровождащото писмо.

Любопитно е, че всичко това се случва, откакто самият Леми умря на 28 декември през 2015 година - дни откакто навърши 70 година

Патронът на Майк Монро обаче не е единственият, чието битие е оповестено обществено. През ноември 2021 година вокалът на Judas Priest Роб Халфорд удостовери, че също е получил един.

В изявление той напомни, че е приказвал на заупокойната работа преди време на Леми. И удостовери, че " не доста от дълго време " е получил в пощата си нещо от " хората на Леми, офиса на Леми, неговия управител и всички останали, които към момента работят неуморно да запазят неговото име измежду нас ".

Халфорд споделя, че точно те са подателите на патроните.

Миналия март и немската метъл кралица Доро Пеш сподели, че има един от Леми-патроните и назова това " един от най-емоционалните моменти в моя живот, неизразим, трогателен и трогателен ".

Тогава тя разяснява, че преди две седмици е получила въпросната " дребна кутийка от Америка ".

Да си ги напомним двамата:



Също през март някогашният водещ на известното метъл шоу по MTV Headbangers Ball - Рики Рахтман разкри, че също има собствен патрон.

През 2020 година фотография на подобен подарък популяризира и тенисистът Пат Кеш, като сподели, че патронът е бил изпратен на вокала на Ugly Kid Joe - Уитфийлд Крейн.

Кеш сподели още, че Леми е поискал елементи от праха му да бъдат раздадени на някои от най-близките му хора точно по този метод.

Ян " Леми " Килмистър бе роден на Бъдни вечер - 24 декември 1945 г.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР