Американската фондация за изследвания във връзка със СПИН AmfAR събра

...
Американската фондация за изследвания във връзка със СПИН AmfAR събра
Коментари Харесай

Събитие в Кан с участието на Мария Бакалова събра 16 млн. долара за борба със СПИН

Американската фондация за проучвания във връзка със СПИН AmfAR събра близо 16 милиона $ на годишната си церемония вечер в курорта Антиб, която се организира в границите на Кинофестивала в Кан в четвъртък, съобщи Агенция Франс Прес, на която се базира Българска телеграфна агенция.

Домакин беше Деми Мур, която тази година взе участие в конкурсната стратегия на Филмовия фестивал в Кан, оповестиха от организацията в петък. На събитието беше и Мария Бакалова, която е в Кан за премиерата на кино лентата с нейно присъединяване в ролята на Ивана Тръмп - " Стажантът " (The Apprentice).

За финален път Деми Мур е участвала на тази благотворителна церемония през 1997 година, когато неочакван посетител в последния миг бе основоположничката на AmfAR Елизабет Тейлър. Знаменитата американска актриса основава първата частна благотворителна организация за битка със СПИН през 80-те години на предишния век. Всяка година фондацията провежда това вечерно събитие по отношение на филмовия фестивал в Кан.

Както нормално, събитието съчета публична вечеря с присъединяване на звезди като Мишел Йео, Хайди Клум, Анди Макдауъл, Даян Крюгер и Мишел Родригес, с търг, фешън ревю и художествена галерия. 

Един от акцентите на вечерта беше осъществяването на четири песни на Шер, измежду които Believe - един от нейните мегахитове, както и кавър на Waterloo на АББА.
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР