Майка отправи спешен призив за намирането на дъщеря ѝ. 14-годишната

...
Майка отправи спешен призив за намирането на дъщеря ѝ. 14-годишната
Коментари Харесай

14-годишно момиче изчезна в Скопие, сигналът стигна и до България СНИМКА

Майка насочи незабавен апел за намирането на щерка ѝ. 14-годишната Ваня Гьорчевска е изчезнала в Скопие, Северна Македония. В понеделник сутринта Ваня е забелязана в центъра на Скопие, отивайки на учебно заведение, и от този момент няма новина от нея.

Притесненото семейство приканва жителите да споделят информацията, с която разполагат. Момичето нормално ходело на учебно заведение със сестра си, само че в този ден е била сама.

Групи от Сърбия, Гърция, България и други страни в района споделиха апела и молят всеки, който има информация, да се свърже със фамилията.



Полицията в Скопие е открил последния сигнал на телефона ѝ, разпитани са и приятелите ѝ, само че към този момент няма улики какво се е случило с момичето.

„ Тази заран в 7:20 щерка ми Ваня Гьорчевска потегли за учебно заведение, само че се губят следите ѝ. Облечена е с черен панталон със странични джобове, светлосин пуловер, черно късо зимно яке и бели маратонки Nike с кафява панделка на глезена. Последно е забелязана в село Дебър по пътя за Песталоци. Ако имате някаква информация, апелирам, неотложно се свържете с полицията или на телефон 075 400 816, “ написа майката на момичето Зорица.

Българи споделят апела из обществената мрежа и у нас. Те се надяват детето да бъде намерено невредимо.

Превод: GlasNews.bg
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР