Майка от бразилския град Куритиба е обвинена в жестоко малтретиране

...
Майка от бразилския град Куритиба е обвинена в жестоко малтретиране
Коментари Харесай

Потресаващо: Запечатаха на ВИДЕО как майка безжалостно тръгва с колата си и оставя 5-годишната си дъщеря сама на улицата

Майка от бразилския град Куритиба е упрекната в грубо малтретиране на дете, откакто в мрежата се появиха фрагменти, на които се вижда по какъв начин тя подкарва автомобила си и оставя своята петгодишна щерка сама на улицата. Очевидец снимал сърцераздирателния миг, в който малко момиченце умолява майка си да не я изоставя,съобщава " Мирър ". След като алената кола потегля от паркинга, виковете на детето стават все по-силни. Момичето се пробва да се захване за колата и почуква на прозореца, без да престава да повтаря: " Прости ми, мамо, апелирам, мамо, скърбя, толкоз скърбя. " Когато осъзнава, че молбите са безполезни, тя пада на земята.

След като майката напуща мястото с автомобила, момичето се обръща за помощ към инцидентен минувач. Но скоро майката, чието име не се загатва по юридически аргументи, се връща и я взима.



В свое опрощение, родителят декларира, че не е знаела, че детето не е в колата. В момента полицията прави инспекция на случая.

Превод и редакция: БЛИЦ

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР